Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Zakochałem się w pracownicy
Zakochałem się w pracownicy
Wiadomość Autor
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 19:14   Zakochałem się w pracownicy

Mam 17 lat, ona ma 27. Ja jestem synem szefa firmy, ona jest w niej zatrudniona. Firma jest 2-3 osobowa. W okresie wakacji przychodzę do firmy pracować, ona jest wtedy moją "szefową" tzn. wydaje mi rozkazy co mam zrobić itp. Za każdym razem uśmiecha się do mnie, jest bardzo piękna, ubiera się tak, aby pokazać swoje atuty w najlepszej postaci. Dużo razy odwiedzałem ojca firmę jak jeszcze w niej nie pracowałem. Za każdym razem ciepło do mnie mówiła, zdrobniale. Wtedy zacząłem odczuwać jakieś sygnały z jej strony, że może coś do mnie czuje i odwrotnie. Ona nie dawno miała rozwód, czyli nie ma już konkurencji. Najchętniej to bym ją wycałował w jej duże, piękne, czerwone usta. Doradźcie mi proszę co z tym zrobić :(

Maciek_93

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 202
Aktywność (pkt): 2

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 02:10   

nic :D 10 lat różnicy nie masz szans do niej smarkaczu :P zapomnij :razz:

karol a
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 4
Aktywność (pkt): 248

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 02:37   

Maćku, a jak ona ma się zachowywać do syna szefa? Ma być nieprzyjemna? Postawisz ją w trudnej sytuacji. Oczywiście mogę się mylić, ale byłoby to prawdopodobne gdyby nie dzieląca was różnica wieku i życiowych doświadczeń.

Marcin
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 06:06   

Witam,

Jeśli myślisz o niej na poważnie jako o nazwijmy to "partnerce życiowej" to.... zapomnij! Jesteś mlodziutki wiele przed Tobą. Z mojego doświadczenia wynika, że starsze kobiety potrafią silnie oddziaływać na młodszych od siebie mężczyzn i chłopców. Mówiąc wprost nawet gdyby w jakimś świecie marzeń taki związek doszedłby do skutku będziesz miał drugą mame, a nie kobiete. Najpewniej będzie Cię wychowywać - przy czym nie chce generalizować. Może i zdarzają się przypadki, że tak nie jest. Ja o takich nie słyszałem.

Jeśli chcesz się z nią tylko przespać - nie widze przeszkód pod warunkiem, że wiesz co robisz. Nie polecam, Ci duzo starszej kobiety jako pierwszej łóżkowej parnerki nie chce im tutaj niczego ujmować - wręcz przeciwnie, jednak często poważnie się zakochujemy (_nie zawsze_) w naszych pierwszych partnerach, mogłoby się to później dla Ciebie skończyć boleśnie. Tą pierwszą będziesz pamiętał zawsze.

Reasumując.
Jeśli miałaby być to Twoja pierwsza parnerka - nie rób tego.
Jeśli myślisz o niej na poważnie - nie rób tego.
Jeśli wiesz co masz robić - go for it!

--
J

johny_b34

Miejsce w rankingu: 147
Aktywność (pkt): 3

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Zakochałem się w pracownicy