|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 17:38 miałam romans z księdzem
|
|
|
| mialam romans z ksiedzem,,,,wiem ze to grzech ale nie potrafie bez niego zyc |
|
polka
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 205 Aktywność (pkt): 2
|
1
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 09:27
|
|
|
| Miłość nie jest grzechem! Czy on też cię kocha - bo ważne! Jeżeli tak, to nie ma się nad czym zastanawiać. Po warunkiem, że to sprawdzona i prawdziwa miłość. Polecam książkę "Porzucone sutanny". |
|
mowmijeszcze
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 129 Aktywność (pkt): 4
|
1
|
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 21:04
|
|
|
| romans z ksiedzem?- przeciez to tez czlowiek .Zycze powodzenia |
|
monika130780
monia Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 91 Aktywność (pkt): 8
|
2
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 21:59
|
|
|
| A co w tym złego... |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
1
|
|
|
|
|
Anonim
Konto ogólne Użytkownik
Pomógł: 1 raz Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 15 Aktywność (pkt): 51
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:09
|
|
|
| Kiedyś byłam zakochana w nauczycielu i gdybym słuchała innych nie byłabym szczęśliwa. Dziś mamy 2 dzieci i szcześliwy dom. Patrz na szczęscie swoje i wybranak - kimkolwiek by on nie był. Lepiej wyjechać z nim daleko niż być nieszcześliwą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Anonim
Konto ogólne Użytkownik
Pomógł: 1 raz Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 15 Aktywność (pkt): 51
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 13:20
|
|
|
| Są pewne zasady, których powinien się człowiek kierować. Przede wszystkim rozumem. Tak, to grzech. Zostaw księdza i szukaj miłości gdzie indziej. Dzięki temu spotka cie mniej kłopotów. Wiem co mowie. |
|
Anonim
Konto ogólne Użytkownik
|
-1
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 17:13
|
|
|
Nie .. Ty nie wiesz co mówisz ... Grzech ? Jejku jaki Ty jesteś malutki w rozumowaniu . Trochę mi nawet Ciebie żal .
Kochaj , kochaj i kochaj raz jeszcze .. pewne uczucia zdarzają się Nam raz w życiu ... Nie warto zadręczać się . Ksiądz to też czlowiek ... taki sam jak My . Jestem matką ... moich kochanych dzieci i zaakceptowalabym związek jeśli wynika z milości - każdy .. . Powodzenia i pogody ducha . Nie daj się ludziom z kołtuńskim myśleniem . |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 17:29
|
|
|
| Ann napisał/a: | Nie .. Ty nie wiesz co mówisz ... Grzech ? Jejku jaki Ty jesteś malutki w rozumowaniu . Trochę mi nawet Ciebie żal .
Kochaj , kochaj i kochaj raz jeszcze .. pewne uczucia zdarzają się Nam raz w życiu ... Nie warto zadręczać się . Ksiądz to też czlowiek ... taki sam jak My . Jestem matką ... moich kochanych dzieci i zaakceptowalabym związek jeśli wynika z milości - każdy .. . Powodzenia i pogody ducha . Nie daj się ludziom z kołtuńskim myśleniem . |
Ann zazwyczaj jest tak, ze akceptujemy wszystko co nas nie dotyczy. Jestesmy tolerancyjny pod warunkiem, ze nas cos nie dotknie. Jestem ciekawa czy gdyby towja corka chciala sie zwiazac z ksiedzem lub dziewczyna bo bylaby lesbijka to czy tez bylabys taka wyrozumiala. |
|
Anonim
Konto ogólne Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 02:17
|
|
|
| Nie da się już tego słuchać. Piją, palą, uprawiają seks, zakochują się, rozbijają się furami. Gejostwo i pedofilia, Rydzyk, Petz - CO JESZCZE. CO SIĘ DZIEJE Z MOIM KOŚCIOŁEM?????? |
|
Anonim
Konto ogólne Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 14:08
|
|
|
| Ja cie rozumie jak nikt inny poniewaz tez bylam zakochana w ksiedzu na imie mial Maciej,kochajac go swiat dla mnie przestal istniec robilam wszystko aby za kazdym razeem go zobaczyc.Napisalam mu list o tej milosci do niego,lecz on byl silny kochal mnie wiedzialam o tym,to sie czuje,lecz uciekal przed ta miloscia,napisalam tomik wierszy dla niego lecz on silnie trwal przy swojej wierze.Po trzech latach tej ogromnej milosci zostal przeniesiony do innej parafi a ja zostalam sama,czulam jakby mnie ktos zabil,nic nie mialo dla mnie sensu,az na mojej drodze pojawil sie inny mezczyzna,zaczelam sie z nim spotykac z rozpaczy aby zapomiec po 5latach urodzila nam sie coreczka wyjechalismy do Szkocji na nowo nauczylam sie zyc.Lecz jakby mnie ktos zapytal czy zapomialam o Macku odpowiem ze nie,nigdy nie przestalam go kochac,kazdej nocy mi sie sni.kocham go z calej sily,lecz dla niego nie opuscilabym teraz meza i coreczki.Musi tak byc lecz ja juz nigdy nikogo nie pokocham tak jak kochalam go.Ty masz szanse walcz o ta milosc nie boj sie niczego,bo mozesz zalowac jesli nie sprobujesz to moj numer gg11140844 mozesz sie odezwac poklikamy. |
|
Irenka
Użytkownik
Pomógł: 1 raz Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 68 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:49
|
|
|
| Moim zdaniem najlepsze co możesz zrobic to odciąć się od księdza i zapomieć o tej miłości. Znajdz sobie chłopaka który nie jest az tak związany z wiara. Ja również miałem dosyc dobra kolezanke która niewinnie spotykala sie z ksiedzem. Po okolo roku czasu znajomosc stała sie dziwna. Ona odsuneła sie od kolegów i kolezanek a on przestał być ksiedze. Wiem tylko ze jej rodzicom w zaden sposob to nie przeszkadza. Moze dlatego ze ten owy ksiadz jest dobrym sponsorem rodziny. |
|
klakson
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 26 Aktywność (pkt): 29
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 18:29
|
|
|
Zerwij z nim kontakty, o miłości szybko zapomnisz nie przejmuj sie.
Dobra Rada: Spróbuj znaleźć innego chłopaka |
|
AdiS
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 31 Aktywność (pkt): 23
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:23
|
|
|
| On juz oddal serce Bogu, a Ty zakochasz sie jeszcze 100 razy. |
|
olla11
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 23 Aktywność (pkt): 32
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:25
|
|
|
| Kobieto ogarnij sie znajdz sobie jakiegos normalnego chlopala a nie sie w ksierzach kochasz |
|
marysia
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 21 Aktywność (pkt): 35
|
0
|
|
|
|
|