Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Wiara i Kościół » Zakochałam się w księdzu
Zakochałam się w księdzu
Wiadomość Autor
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 17:38   miałam romans z księdzem

mialam romans z ksiedzem,,,,wiem ze to grzech ale nie potrafie bez niego zyc
    o

polka
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 205
Aktywność (pkt): 2

UP 1 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 07, 2007 09:27   

Miłość nie jest grzechem! Czy on też cię kocha - bo ważne! Jeżeli tak, to nie ma się nad czym zastanawiać. Po warunkiem, że to sprawdzona i prawdziwa miłość. Polecam książkę "Porzucone sutanny".

mowmijeszcze
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 129
Aktywność (pkt): 4

UP 1 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 21, 2007 21:04   

romans z ksiedzem?- przeciez to tez czlowiek .Zycze powodzenia

monika130780
monia
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 91
Aktywność (pkt): 8

UP 2 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 21, 2007 21:59   

A co w tym złego...

Ann
Ann
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 1 DOWN  

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 02:19   Zakochałam się w księdzu

Zakochałam się w naszym księdzu. Nie wiem co robić. Nie chcę walczyć z uczuciem. Czy to grzech? Czy taki związek ma szansę? Jestem osobą wierzącą. Moja matka by tego nie zrozumiała. Paweł bo tak ma na imie lubi spedzać ze mną czas. Ale oboje chyba boimy się pwoiedzieć, że oczekujemy czegoś więcej. On ma więcej do stracenia. Czy wy byscie taki związek zaakceptowali - jako sąsiedzi, rodzice, współpracownicy?

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dopisek redakcji:

Głos w niniejszej dyskusji zabrał ks. Paweł Buchta. Wypowiedź księdza została opublikowana w portalu http://ekspertradzi.tv

Część I:

Część II:

Anonim
Konto ogólne
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 15
Aktywność (pkt): 51

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:09   

Kiedyś byłam zakochana w nauczycielu i gdybym słuchała innych nie byłabym szczęśliwa. Dziś mamy 2 dzieci i szcześliwy dom. Patrz na szczęscie swoje i wybranak - kimkolwiek by on nie był. Lepiej wyjechać z nim daleko niż być nieszcześliwą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim
Konto ogólne
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 13:20   

Są pewne zasady, których powinien się człowiek kierować. Przede wszystkim rozumem. Tak, to grzech. Zostaw księdza i szukaj miłości gdzie indziej. Dzięki temu spotka cie mniej kłopotów. Wiem co mowie.

Anonim
Konto ogólne
Użytkownik

UP -1 DOWN  

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 17:13   

Nie .. Ty nie wiesz co mówisz ... Grzech ? Jejku jaki Ty jesteś malutki w rozumowaniu . Trochę mi nawet Ciebie żal .

Kochaj , kochaj i kochaj raz jeszcze .. pewne uczucia zdarzają się Nam raz w życiu ... Nie warto zadręczać się . Ksiądz to też czlowiek ... taki sam jak My . Jestem matką ... moich kochanych dzieci i zaakceptowalabym związek jeśli wynika z milości - każdy .. . Powodzenia i pogody ducha . Nie daj się ludziom z kołtuńskim myśleniem .

Ann
Ann
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 17:29   

Ann napisał/a:
Nie .. Ty nie wiesz co mówisz ... Grzech ? Jejku jaki Ty jesteś malutki w rozumowaniu . Trochę mi nawet Ciebie żal .

Kochaj , kochaj i kochaj raz jeszcze .. pewne uczucia zdarzają się Nam raz w życiu ... Nie warto zadręczać się . Ksiądz to też czlowiek ... taki sam jak My . Jestem matką ... moich kochanych dzieci i zaakceptowalabym związek jeśli wynika z milości - każdy .. . Powodzenia i pogody ducha . Nie daj się ludziom z kołtuńskim myśleniem .

Ann zazwyczaj jest tak, ze akceptujemy wszystko co nas nie dotyczy. Jestesmy tolerancyjny pod warunkiem, ze nas cos nie dotknie. Jestem ciekawa czy gdyby towja corka chciala sie zwiazac z ksiedzem lub dziewczyna bo bylaby lesbijka to czy tez bylabys taka wyrozumiala.

Anonim
Konto ogólne
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lut 08, 2008 02:17   

Nie da się już tego słuchać. Piją, palą, uprawiają seks, zakochują się, rozbijają się furami. Gejostwo i pedofilia, Rydzyk, Petz - CO JESZCZE. CO SIĘ DZIEJE Z MOIM KOŚCIOŁEM??????

Anonim
Konto ogólne
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lut 08, 2008 14:08   

Ja cie rozumie jak nikt inny poniewaz tez bylam zakochana w ksiedzu na imie mial Maciej,kochajac go swiat dla mnie przestal istniec robilam wszystko aby za kazdym razeem go zobaczyc.Napisalam mu list o tej milosci do niego,lecz on byl silny kochal mnie wiedzialam o tym,to sie czuje,lecz uciekal przed ta miloscia,napisalam tomik wierszy dla niego lecz on silnie trwal przy swojej wierze.Po trzech latach tej ogromnej milosci zostal przeniesiony do innej parafi a ja zostalam sama,czulam jakby mnie ktos zabil,nic nie mialo dla mnie sensu,az na mojej drodze pojawil sie inny mezczyzna,zaczelam sie z nim spotykac z rozpaczy aby zapomiec po 5latach urodzila nam sie coreczka wyjechalismy do Szkocji na nowo nauczylam sie zyc.Lecz jakby mnie ktos zapytal czy zapomialam o Macku odpowiem ze nie,nigdy nie przestalam go kochac,kazdej nocy mi sie sni.kocham go z calej sily,lecz dla niego nie opuscilabym teraz meza i coreczki.Musi tak byc lecz ja juz nigdy nikogo nie pokocham tak jak kochalam go.Ty masz szanse walcz o ta milosc nie boj sie niczego,bo mozesz zalowac jesli nie sprobujesz to moj numer gg11140844 mozesz sie odezwac poklikamy.

Irenka
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 68
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:49   

Moim zdaniem najlepsze co możesz zrobic to odciąć się od księdza i zapomieć o tej miłości. Znajdz sobie chłopaka który nie jest az tak związany z wiara. Ja również miałem dosyc dobra kolezanke która niewinnie spotykala sie z ksiedzem. Po okolo roku czasu znajomosc stała sie dziwna. Ona odsuneła sie od kolegów i kolezanek a on przestał być ksiedze. Wiem tylko ze jej rodzicom w zaden sposob to nie przeszkadza. Moze dlatego ze ten owy ksiadz jest dobrym sponsorem rodziny.

klakson
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 26
Aktywność (pkt): 29

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Mar 12, 2008 18:29   

Zerwij z nim kontakty, o miłości szybko zapomnisz nie przejmuj sie.

Dobra Rada:
Spróbuj znaleźć innego chłopaka

AdiS
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 31
Aktywność (pkt): 23

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:23   

On juz oddal serce Bogu, a Ty zakochasz sie jeszcze 100 razy.

olla11
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 23
Aktywność (pkt): 32

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:25   

Kobieto ogarnij sie znajdz sobie jakiegos normalnego chlopala a nie sie w ksierzach kochasz

marysia
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 21
Aktywność (pkt): 35

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Wiara i Kościół » Zakochałam się w księdzu