|
|
Przesunięty przez: Redakcja Pon Sty 12, 2009 21:57 |
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 00:17 wysiłkowe nietrzymanie moczu
|
|
|
| podobna co 4 kobieta na to cierpi, czemu nie mowi sie o tym?? |
|
panPiotr
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 26 Aktywność (pkt): 32
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 17:28
|
|
|
| podobno sa jakies leki na to schorzenie, pamietam ze nawet w telewizji leciala taka reklama. |
|
bialy
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 33 Aktywność (pkt): 25
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 22:33
|
|
|
| przyznam sie ze ja cierpie na ta chorobe. Nie jest to jakas wyjatkowo ciezka dolegliwosc ale bardzo klopotliwa i bardzo czesta. Podobno sa na to jakies cwiczenia i nawet specjalne grupy ktore sie tym zajmuja ale jeszcze nie mialam odwagi sprobowac |
|
justyna20
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 44 Aktywność (pkt): 19
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 23:45
|
|
|
| Reklama to leciala ale chyba raczej wkladek a watpie czy sa jakies leki, predzej cwiczenia a w ostatecznosci operacja |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 00:39
|
|
|
| Znam sposob jak sie tego pozbyc, co prawda biere femurin ale watpie ze to on mi pomogł do konca a przyznam ze jestem mlodą osobą, mam zaledwie 18 lat, pozbyłam sie tego problemu bardzo szybko a trwał u mnie przeszlo 4 lata. No wiec tak, miesiac temu zaczelam brac femurin, jedna tabletke rano, druga wieczorem, po miesiacu nie widzialam efektu ani najmniejszego, potem brałam 2 tabletki naraz tylko rano, i tu, moze sie to wydac troche nieciekawe - zaczelam co prawda cwiczyc miesnie koegla ale nic mi nie daly, no moze troche tak, w czasie sikania zatrzymywałam mocz mimo ze bylo to trudne i do teraz mam z tym problemy, po wysikaniu brałam papier i wiadomo wycierałam sie, wokol palca zawijałam niewieka ilosc papieru i wkladałam do pochwy jak głeboko umiałam i tak z 4 razy, problem ustapił błyskawicznie, robiłam to po kazdym wysikaniu i robie nadal, sposob sprawdzony w 100%. Mimo wszystko bierzcie tez femurin do tego. Ulga i suche majtki gwarantowane!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
SUCHE MAJTKI GWARANTOWANE
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 20:54
|
|
|
| witam . mam prośbę : dziś byłem na badaniu usg nerki bo miałem nie wydolność kiedyś tam ... - wynik badania / nieznaczne poszerzenie ukm nerki lewej , nerka bez złogów . pozostałe narządy jamy brzusznej sonograficznie prawidłowe , pęcherz moczowy pusty nie do oceny --zastanawiam sie czy nie jest głupotą pisać to wszystko , ale zaczynam sie martwić o tą moją nerkę , bo zawsze mnie bolał brzuch od bardzo dawna tylko lewa strona (czytam i coraz bardziej sie martwie nie wiem czy nie potrzebnie - może to tylko mała niewydolność lub coś mało poważnego oby tak było , to co czytam nie zapowiada kwiatów , |tylko pogrzeb| czarno to widzę ) |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
|
|