Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Psychologia » więził i gwałcił
więził i gwałcił
Wiadomość Autor
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 00:47   więził i gwałcił

Slyszeliscie o tym potworze gwałcącym i trzymającym w piwnicy swoją córkę i wnuki.To jest człowiek chory psychicznie.Ciekawa jestem co Wy sadzicie na tem temat

hurma1988
niezbadane są wyroki boskie...
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 6 DOWN
Miejsce w rankingu: 11
Aktywność (pkt): 82

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 09:28   

Zdegenerowana jednostka, moim skromnym zdaniem powinni go od razu zakopać żywcem.

Kvitrafn
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 38
Aktywność (pkt): 22

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 13:20   

a co tu można innego sądzić niż że to zwyrodnialec degenerat i psychol. Ale w tej sprawie chyba więcej pytań niż odpowiedzi było.

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:18   

Naprawdę ciekawa rodzinka, poczytam sobie o niej wieczorem.

John_Doe
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 5
Aktywność (pkt): 162

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 21:11   

Powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim była matka ? Przecież ona o wszystkim wiedziała ! I co? I nic. Nie reagowała. A sąsiedzi ? To jakieś dziwne -że nikt nie wiedział ? Nie wierzę . Przecież ta dziewczyna na pewno wrzeszczała a dzieci płakały. I nikt nic nie słyszał ?

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 21:29   

Matka miała 12 lat, a sąsiedzi jedli koty. Teraz wolą psy. Tam gdzie jeden nienormalny człowiek (?) tam reszta też nie może być zwyczajna. Przecież ten człowiek ją (matkę) wychowywał. Od dziecka. Nie może być normalna, chyba że w przerwach od ojca sam Bóg do niej przemawiał. Pewnie jest przez ojca wyuczona, że nie wolno wydawać dźwięku. Reszta podobnie. Ale to tylko moje przypuszczenia. Może ktoś dać mi link do jakiegoś artykułu o tym?

John_Doe
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 5
Aktywność (pkt): 162

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:38   

Ja też bym nie wierzę że matka o niczym nie wiedziała. Że wszyscy dali się oszukać sądy przekazujące rodzinie prawa do dzieci. Nikt tego nie sprawdzał. Facet który wynajmował u nich pokój powiedział że słyszał niepokojące głosy dobiegające z piwnicy wobec tego skoro go to zaniepokoiło mógł zawiadomić policję czego nie zrobił? Nie rozumiem również skoro matka nie wiedziała czemu nie zastanowiła się co mężuś ukrywa w piwnicy skoro spędzał tam większość nocy mnie by to zastanowiło od razu.
Sprawa przycichła wszyscy o niej już zapominają za chwilę będzie to kolejna anonimowa ofiara i tyle

michell
Użytkownik

Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 23:57   Re: więził i gwałcił

hurma1988 napisał/a:
Slyszeliscie o tym potworze gwałcącym i trzymającym w piwnicy swoją córkę i wnuki.To jest człowiek chory psychicznie.Ciekawa jestem co Wy sadzicie na tem temat

Opinia na ten temat może być tyko jedna... Potwór nie człowiek, takich powinni wieszać za jajka...

kaktus12

Miejsce w rankingu: 73
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Mar 28, 2009 23:38   

Słyszeliście :(
nie wiem czy w ogóle można patrzeć na tego człowieka w kategoriach CZŁOWIEKA zachował się jak pozbawiona uczuć istota. Ale myślę, że nie należy tutaj sądzić tylko jego jako potwora czy zwyrodnialca, ale także ludzi, którzy byli dookoła tego dramatu. Nie wierzę, że nikt nic nie wiedział i nie widział. Nie wierzę, że nikt nie mógł zareagować. Nie wierzę w taką ludzką bezmyślność i brak uczuć. A teraz w Polsce kolejne tragedie tego typy wychodzą na światło dzienne :( nagle Polska doznaje szoku, nagle tysiące głosów sprzeciwu, zdziwienia, potępienia. Nagle opinie psychologów, psychiatrów i innych mądrych ludzi, stwierdzają, że to złe, nieludzkie, nienormalne, niemoralne, niemożliwe. A przecież TO się dzieje naprawdę :( i działo od zawsze, tylko my wolimy spychać to co niewygodne w najciaśniejszy kąt naszej rzeczywistości. Tak naprawdę to my sami trochę jesteśmy winni tym tragediom bo nie reagujemy, nie pytamy, udajemy że nie ma tematu, sprawy... taka jest moja opinia na ten temat :(

mityczna30

Miejsce w rankingu: 47
Aktywność (pkt): 18

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 20:08   

Wzupełności zgadzam sie z mityczna 30 --dopiero jak coś wyjdzie na wierzch to wtedy krzyki --a wczesniej nikt , nic nie widzi . Taka mentalność ludzka --nie wtrącać się bo -po co ? Dopóki to nie dotyczy kogoś bliskiego to najlepiej omijać problem z daleka . Ot ----istoto ludzka !!!

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 19:00   

Tak gabula ale ta mentalność jest zła

michell
Użytkownik