|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:27 W Jakiej firmie lubicie się ubierać?
|
|
|
| Tak jak w temacie. Jakie firmy najbardziej lubicie i się w nich ubieracie? |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:44
|
|
|
Całkowicie różnie, kupuje to co mi sie spodoba, czasami w diversie, housie (lubie ich spodnie),new yorker, Reserved, czasami na rynku, w jakiś lumpkach Wbrew pozorom w lumpeksie można kupić fajne, oryginalne ciuchy z dobrych zagranicznych firm. |
|
hernikus
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 12 Aktywność (pkt): 81
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 13:04
|
|
|
| Zdecydowanie lumpexy... na to mnie stać ..jeśli chodzi o firmowe ciuchy .Chwalę sobie -ecco , esprit, hous, reebok... |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 18:53
|
|
|
| Kiedyś to był CroppTown (dalej całkiem lubię ich T-Shirty), teraz Reserved, Reporter, czasem House i Amercianos (fajne jeansy). |
|
Tommalla
Użytkownik
Pomógł: 1 raz Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 20 Aktywność (pkt): 36
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 18:59
|
|
|
| Jak mawia moja matka, "Na tanie ubrania Cię nie stać". Wychodzę z założenia, że większość tanich ubrań jest gorszej jakości, więc krócej mi posłuży - to się po prostu nie opłaca. |
|
Peacemaker
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 30 Aktywność (pkt): 25
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:50
|
|
|
| czasem najfajniejsze rzeczy mozna znalezc w lumpeksach, przynajmiej nikt takich nie ma |
|
olla11
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 23 Aktywność (pkt): 32
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:52
|
|
|
| cropp,house,levis,bigstar |
|
marysia
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 21 Aktywność (pkt): 35
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 00:20
|
|
|
| mi ubrania bardzo szybko sie nudza wiec nie stawiam na jakosc bo i tak mi dlugo nie posluza...generalnie staram sie szukac wyprzedazy oby jak najtaniej |
|
burek
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 50 Aktywność (pkt): 14
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 23:42
|
|
|
| Cropp diverse house |
|
juzef
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 17 Aktywność (pkt): 40
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 17:00
|
|
|
| Moim Ulubionym sklepem w ktorym lubie sie ubierac to levis. Bardzo lubie Jensy levisa poniewaz sa wygodne i wytrzymale. |
|
gregora
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 18 Aktywność (pkt): 38
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:38
|
|
|
| Moja złota trójca w złotych:pull and bear, bershka i najlepszy:stradivarious!!!!!! |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:51
|
|
|
A ja lubię po prostu ubierać się w to, co jest dla mnie wygodne.
Ale jeśli miałabym tak szczerze odpowiedzieć to lubię Nike i Pumę, ze względu na fajne, sportowe fasony. Hilfiger ma również dobre ciuchy i cenię sobie tą firmę za jakość ich wyrobów. |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 15:39
|
|
|
| A ja wiekszość moich najfajniejszych ciuchów kupiłam w szmateksie albo innych tego rodzaju sklepach. Rzadko kupuje firmowe ciuchy, bo wychodzę z założenia, że bardzo dużo płaci się za sam znaczek. A pozatym mój styl daleko odbiega od tego co jest sprzedawane w firmowych sklepach. I wcale tanie nie oznacza złe. |
|
Tiili
Live free or die. Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 93 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 18:14
|
|
|
| różnie bywa ale sentyment mam do NEXTa i GAPa zawsze sobie coś tam wyszukam a jakościowo są bardzo dobre i przede wszystkim tanie (oczywiście w kraju nie robię zakupów) czasami zdarza mi się coś na allegro kupić markowego ale poza tymi nie mam jakiś ulubionych. Jeśli chodzi o buty adidas nike wolę dołożyć a wiem że mi długo posłużą. A reszta butów ccc np lubię zwłaszcza za ich ceny :] |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 10:13
|
|
|
| Korzystałem z Dallasa, ale chyba coś się z nim stało, bo jakiś czas temu sklepy zniknęły. Czy coś o tym wiecie? Szkoda, bo ciuchy były tańsze niż w Big Starze czy Wranglerze... |
|
Igor
Gość
|
0
|
|
|
|
|