|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 09:25 uzaleznienie od jedzenia
|
|
|
| co o tym sadzicie? czy mozna tak naprawde uzaleznic sie od jedzenia ze nie myslicie o niczym innym tylko ciagle o jedzeniu i nie jestescie nawet glodni ale ciagle byscie tylko jedli. nawet samo myslenie o tym. czy zaliczacie to do uzaleznienia ktore jest niebezpieczne? i czy w ogole zaliczacie to do uzaleznienia? |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 12:17
|
|
|
Oczywiście, że istnieje coś takiego jak uzależnienie od jedzenia i często kończy się to tragicznie dla takiej osoby. Ja wprawdzie nie mam takiego problemu, jeśli już to raczej niechęć do jedzenia. Dwie kanapki na cały dzień i na tym koniec.
To jest choroba. Wstajesz rano i myślisz o tym, żeby coś zjeść. A jak jesz, myślisz o kolejnym posiłku. |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:29
|
|
|
ja jem duzo. nie chodzi o posilki glowne ale o przekaski miedzy nimi.. :p uwielbiam slodycze i owoce. kiedy mi sie nudzi ide sprawdzic do kuchni co mozna by zjesc..
ale jestem szczupla! ;d |
|
magda
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:39
|
|
|
| magda napisał/a: | ja jem duzo. nie chodzi o posilki glowne ale o przekaski miedzy nimi.. :p uwielbiam slodycze i owoce. kiedy mi sie nudzi ide sprawdzic do kuchni co mozna by zjesc..
ale jestem szczupla! ;d |
Mam tak samo, uwielbiam podjadać miedzy posiłkami, ale niestety brzuszek zaczął mi rosnąc... Muszę się trochę opanować... |
|
kopernik99
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 87 Aktywność (pkt): 10
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:08
|
|
|
Jest coś takiego. Są ludzie, którzy wracają z pracy do domu i muszą otworzyć lodówkę.
Na Trawel & living jest puszczany program o otyłych ludziach. Opowiadają swoją historię. Jak doprowadzili do takiego stanu itd.
Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej polecam oglądanie |
|
arbuzowy_sen
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 85 Aktywność (pkt): 10
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 16:52
|
|
|
| Wszystko z rozsądkiem, i podjadać można między posiłkami, ale we wszystkim trzeba mieć umiar, wiedzieć ile można, chociaż niektórzy ciągle coś przeżuwają i wcale nie są otyli. |
|
antenka
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 41 Aktywność (pkt): 20
|
0
|
|
|
|
|