|
|
Przesuniêty przez: Redakcja Pon Sty 12, 2009 21:57 |
| Wiadomo¶æ |
Autor |
Wys³any: Sro Lis 21, 2007 21:35 Tylko odszkodowanie dal 9-latka!
|
|
|
| Dzisiaj zapad³ wyrok w sprawie ch³opczyka, któremu kilka lat temu przez pomy³kê podano nie ten p³yn co trzeba w krêgos³up. W efekcie ca³e ¿ycie spêdzi na wózku. A lekarz? Nagana. Co to ma byæ? Ta bia³a mafia w tym kraju jest bezkarna. Zap³ac± podatnicy, ubezpieczyciel a ten PALANT, który zniszczy³ dziecku ¿ycie dostaje naganê i leczy dalej. Ten sam palant stoi potem przed parlamentem i drze ryja, ¿e nalezu mu siê 8.000 z³ miesiêcznie. ZA CO? Lekarzyno, powiniene¶ spêdziæ 2 lata w wiêzieniu. Takie wyroki Izby Lekarskiej sprawiaj±, ¿e te NIEUKI czuj± siê bezkarni!!! |
|
Pawe³
Go¶æ
|
0
|
|
|
Wys³any: Sro Lis 28, 2007 23:05
|
|
|
No niestety!!!Tak to w polsce jest- raczka raczke myje!!!i my szaraczki nic na to nie poradzimy!!!totalny brak profesjonalizmu i totalny brak szacunku do drugiego czlowieka!!!!
W Polce prawo jest dla maluckich!!!Ile razy slyszelismy o podobnych sytuacjach???az starch pomyslec.SZKODA ZE WIEKSZOSC LEKARZY PRZYSIEGE HIPOKRATESA MAJA ZA NIC I NIE MAJA HONORU I ODWAGI BY PRZYZNAC SIE DO BLEDU!!! |
|
renekubat
rene U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 153 Aktywno¶æ (pkt): 3
|
0
|
|
|
|
Wys³any: Sro Gru 05, 2007 17:50
|
|
|
Witam.Jestem w zupe³no¶ci za wypowiedzi± renekubat.My zwykli wyjadacze chleba nie mamy szans powodzenia w walce z leka¿ami:(Odd jakiego¶ czasu moja ¿ona ciê¿ko choruje,leka¿e w Bia³ymstoku przyznali siê do popw³nienia b³êdu w jej leczeniu,zepsuli jej zdrowie,nerwy i zak³ucili ca³y spokój naszego ¿ycia!!!! Po kilku operacjach rêki w której przez ich nieudolno¶æ lekarsk±,zosta³a niew³adna i po kilku moich interwencjach w innych instytucjach Chirurgii naczyniowej w polsce,zmienili zdanie i ju¿ nie oni s± winni ca³emu zda¿eniu,tylko ca³± winê zwalili za przeproszeniem na mnie i ¿onê!?.Wiêc zadajê sobie pytanie-czy jest sprawiedliwo¶æ na tym ¶wiecie?co robiæ?do kogo siê zg³osiæ w takiej sytuacji?-Apel do lekarzy-OCKNIJCIE SIÊ I ZACZNIJCIE POMAGAÆ A NIE ZABIJAÆ!!!!!!!!POZDRAWIAM SERDECZNIE. |
|
wiesiek
U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 294 Aktywno¶æ (pkt): 1
|
0
|
|
|
Wys³any: Czw Sty 17, 2008 15:35
|
|
|
| KAZDY LEKARZ NIE PRZYZNA SIE DO POPELNIENIA B£ÊDU .ZAWSZE OBWINIAJ¡ RODZINÊ .PACANY A NIE LEKARZEZA PIENI¡DZE ZROBI¡ WSZYSTKO |
|
KALA
U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 252 Aktywno¶æ (pkt): 1
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Maj 19, 2008 22:04 Lekarz sadysta
|
|
|
Mia³em pecha trafi³em na sadystê lekarza, zada³ mi z³o¶liwie bardzo silny ból podczas badania
prostaty, tak silny ¿e sparali¿owa³ mnie na kilka min.
Pani Rzecznik odpowiedzia³a mi ¿e w dokumentach nie znalaz³a potwierdzenia w/w zdarzenia
¦miaæ siê czy p³akaæ.
Sady¶ci z³o¶liwcy s± bezkarni.
NIE mam do kogo siê zwróciæ. Prokurator powo³a³ siê na decyzjê rzecznika,nie by³o zagro¿enia ¿ycia.a czy by³oby gdyby mnie zabi³?
Skrzywdzony |
|
Go¶æ
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Maj 19, 2008 22:13 Lekarz sadysta
|
|
|
Mia³em pecha trafi³em na sadystê lekarza, zada³ mi z³o¶liwie bardzo silny ból podczas badania
prostaty, tak silny ¿e sparali¿owa³ mnie na kilka min.
Pani Rzecznik odpowiedzia³a mi ¿e w dokumentach nie znalaz³a potwierdzenia w/w zdarzenia
¦miaæ siê czy p³akaæ.
Sady¶ci z³o¶liwcy s± bezkarni.
NIE mam do kogo siê zwróciæ. Prokurator powo³a³ siê na decyzjê rzecznika,nie by³o zagro¿enia ¿ycia.a czy by³oby gdyby mnie zabi³?
Skrzywdzony [/quote][/b] |
|
Go¶æ
|
0
|
|
|
|
|