Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Seks » To może... Sexafera w rządzie ?
To może... Sexafera w rządzie ?
Wiadomość Autor
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 13:12   To może... Sexafera w rządzie ?

Jak wyżej - a więc politycy zamieszani w molestowanie,wykorzystywanie , podbijanie na siłę damskich serduszek... Szczególnie z jedna z partii zrobila w tej dziedzinie niezlą jazdę . Co sądzicie ? Jakie jest Wasze zdanie na temat ?

Ann
Ann
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Maj 23, 2008 14:55   

Uczucia mam mieszane. Ogarnia mnie złość wobec polityków, ale nie mniej zniesmaczony jestem samą postawą pokrzywdzonej. Jak można w tych okolicznościach zgodzić się na pokazanie twarzy? Opowiadać o pikantnych szczegółwach w telewizji? (m.in. Teraz my, Rozmowy w toku) Inni powiedzą, to odwaga, walka o ideały, ale jeste jedno ale. Dziecko! Czy pani Agata K. pomysała o swojej córce. Nie chcę być w jej skórze. A to dopiero początek, bo za chwilę trafi do szkół, w których dzieciaki nie są tolerancyjne, lubią znajdywać nasze słabe strony i je obnażać. Na ten spektakl nie mogę już patrzeć, bo jest tak samo odrażający jak jego bohaterowie. I mówię oczywiście o dwóch stronach barykady. Przypomnę tylko, że p. Agata powiedziała kiedyś, że nie wie już kto może być ojcem jej dziecka. Znamienne.

Mateusz Wziątek
Dziennikarz
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 96
Aktywność (pkt): 8

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 12:29   

Myslę , ze Aneta pomyślala... choc moze nie do końca. Uważam , ze nieraz trzeba przegrać bitwe , aby wygrać wojnę . Pani Aneta poswięcila swoją prywatność , dobre imię , ideały w imie obrony całych rzesz molestowanych kobiet . Wlasnie takie sprawy pozostaja w cieniu , w nieodkrytej rzeczywistości, tajemniczej zmowie milczenia. Nasza kultura, obyczajowość w ktorej wzrosliśmy nakazuje milczenie , bo to wstyd ... Wszakze mówi się utartym sloganem -,,Jak suka nie da to pies nie weżmie,, Kompletnie nie stać Nas -kobiety na ucieczkę spod tego spolecznego pręgierza jakim jest przyznanie się do wykorzystania . Lepiej cicho siedzieć , milczeć , zamykać oczy . A zwlaszcza dziś w czasach kiedy praca stala się towarem deficytowym .. zwłaszcza popłatna praca. Pośięcenie Anety dla mnie jest szalenie wznioslą rzeczą . Toruje ścieżki dla wiielu zagubonych eksploatorów . Tak między Nami kobietami - podziwiam jej odwagę ...

Ann
Ann
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Maj 25, 2008 16:43   

Ann czy Ty nie widzisz różnicy między biedną, molestowaną kobietą w pracy a Anetą K.? Przepraszam, ale ja się z nią nie utożsamiam. Widziałaś karteczki, do których się przyznała? Niezłe z niej ziółko. Po walczyć o dobre imię, wystarczy o nie dbać. Jak? Po prostu walnąć w twarz i odejść, ale ona wolała być wykorzystana. Ma zatem to na co zasłużyła swoim postępowaniem. I nie sprzedawajcie mi tutaj bajeczek typu dziecko, pieniądze, praca. Jeżeli ktoś się tym tłumaczy to jest warty tego całego szumu i poniżania się na oczach mediów. Tak, poniżania się. Bo rozmawiania o tych pikantnych szczegółach jest poniżaniem się.

Nata
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 16:58   

mnie nie interesuje to

bea13p
Beata
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 37
Aktywność (pkt): 23

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:51   

kazdy jest tylko czlowiekiem wiec jesli dzija sie takie rzeczy np w biorach to c\emu maja sie nie dziac w sejmie, ale oczywiscie nie jestem za

xbartxxx
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 30
Aktywność (pkt): 29

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Seks » To może... Sexafera w rządzie ?