|
|
Otwarty przez: Redakcja Czw Sie 28, 2008 22:13 |
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 17:00
|
|
|
| Ja mam tatuaz na lopatce i powiem szczeze ze teraz załuje ze go zrobiłem. |
|
gregora
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 18 Aktywność (pkt): 38
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 17:50
|
|
|
| Niema czym się przejmować ..łopatka to miejsce nie aż tak powszechne. Jedynie lato wystawia Nas na widok...Rozumiem Cię.. Tatuaże może i są fajne , ale tylko kiedy cialo jest piękne i mlode. Natomiast widok staruszków z obwislą skórą , tatuażami w stylu jaskołka, kobietka, kotwica...nie jest przyjemny.Coż czasami tak bywa...Mlodość .. |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 17:45
|
|
|
| Ja bym chetnie sobie zrobil tatuaz ale u dziewczyny mi sie to nie podoba uwazam ze tatuaze sa meskie. |
|
Dawid
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:41
|
|
|
| Fu i u faceta i u kobitki, nie ma co sobie na sile oszpecac ciala... |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 22:03
|
|
|
A ja lubię tatuaże. Zwłaszcza jeśli osoba, która nam go zrobiła wykonała swoją prace fachowo. Sama zamierzam sobie zrobić tribala, ale trochę to potrwa, bo planuję mieć takiego, który zaczyna się na plecach i kończy na ramieniu.
I przepraszam bardzo, ale dlaczego Dawid Twoim zdaniem tatuaże są męskie? Że niby co? Wam wolno, ale kobiecie już nie pasuje? Śmieszne.
Mogę się mylić, ale moim zdaniem tatuaż jest dla tych, którzy tego naprawdę chcą i zdają sobie sprawę z tego, że rysunek taki zostaje na bardzo długo. Pomijając niektóre decyzje podejmowane pod wpływem chwili przez młodych, reszta ludzi poważnie się nad tym zastanawia zanim wejdzie do takiego salonu. |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 16:57 Tatuaż na....
|
|
|
Siemka wie ktos może co znaczy jak ktoś ma zrobiony tatuaż na kostce u lewj ręki-2 MAŁE KROPKI...???
Prosze o odpowiedz.... |
|
aga:D
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 18:34
|
|
|
| Za dokladnie się nie wiem, wiem że kropka na lewj dloni ma zawsze inne znaczenie -, zalezy w jakim miejcsu zostala wytatuowana , prawdobodobnie ta oznacza zlodzieja. A ilość być moze range , profesję ... |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 20:21
|
|
|
Nasze ciało jest tak piękne, ze nie trzeba go niczym ozdabiać. Jednak ludzie potrzebują czegoś czym mogliby się wyróżnić, np właśnie jakims ciekawym tatuażem. Uważam, ze to nic złego, jeżeli tylko zdajemy sobie sprawę, ze to pozostanie nam na bardzo długo i trzeba decyzję bardzo dokładnie przemyslec. Trzeba wziąźć pod uwagę, ze z jakims bardzo widocznym tatuażem, możemy nie dostać się do wymarzonej pracy, trzeba dobrze przemyslec wybór salonu, oczywiscie jaki wzor...
Trudna sprawa. |
|
Tiili
Live free or die. Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 93 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 21:47
|
|
|
| co do tatuaży sam chciałem mieć wielki krzyż na plecach -- na znak wiary . ale jakoś kumpel wybił mi to z łba ! |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 22:14 Re: Tatuaż na....
|
|
|
| aga:D napisał/a: | Siemka wie ktoś może co znaczy jak ktoś ma zrobiony tatuaż na kostce u lewej ręki-2 MAŁE KROPKI...???
Proszę o odpowiedz.... |
Jeżeli to jest troszkę starsza osoba to na pewno jest to symbol złodzieja.
Dlatego piszę starsza ponieważ kiedyś tak tatuowali się zazwyczaj ci którzy siedzieli we więzieniu. Od pewnego czasu stało sie to modą, i teraz tatuaże robi sobie każdy kto
tylko chce. W każdym bądź razie nie wszyscy mogą zrobić wszystkie tatuaże , dotyczy to między innymi właśnie kropek na kostkach dłoni. |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 408
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 22:20
|
|
|
| Podziękuj Karol w moim imieniu temu kumplowi... |
|
Ann
Ann Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 22:24
|
|
|
| przekonał mnie że ci co robią tatuaże kaleczą swe ciało , są debilami i zwracają na siebie uwagę to nie wszystko . |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 13:25
|
|
|
było pytanie o kropeczki często również w podobny sposób oznaczają się osoby będące w więzieniu ale do tego raczej robi się kreska kropka kreska.
A jeśli chodzi o sam temat to mnie się podobają ale jak większość już pisała zależy jaki i zależy gdzie Ale właśnie trzeba mieć na uwadze że ciało się zmienia i jaki efekt to będzie mieć za kilka lat |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 15:29
|
|
|
| Niestety większość młodych ludzi o tym zapomina... |
|
Tiili
Live free or die. Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 93 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 20:25
|
|
|
| [usunięto wulgaryzmy] mam 15 lat i mam biały pentagram na znak wiary i nieskonczoności co oznacza wąż w nim uwięziony |
|
canpix
Gość
|
0
|
|
|
|
|