Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Seks » Sex klasyczny czy z lekka nutką perwersji...
Sex klasyczny czy z lekka nutką perwersji...
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 23:16   Sex klasyczny czy z lekka nutką perwersji...

Co tak naprawde wolą kobiety i mężczyzni zwykly sex klasyczny, czy prawdziwe łózkowe szaleństwo...?? Może dzisiaj anal kotku... :twisted: Co sądzicie jakie są Wasze fantazje i jak rozmawiacie, czy w ogóle rozmawiacie o nich z partnerem?

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 13
Aktywność (pkt): 66

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 01:08   

W ostatnim czasie udało mi się namówić męża na zabawę z kajdankami. Byłam zdziwiona, bo niedość, że nie odmówił to sam powiedział, że ok, ale pod warunkiem, że następnym razem będziemy kochać się, gdy ja będę ubrana w mini. Gdybym się nie odezwała dalej byśmy swoich zachcianek erotycznych nie ziścili. To nie wszystko, bo mąż też namówił mnie na kolację, gdzie ja byłam w mini bez fig i on wszedł pod stół. ODJAZD! Na samą myśl mam dreszcze. Nie ważne jak, wazne, żeby obie strony były zadowolone.

ktostaki
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 02:05   

no i o to chodzi, ja z partnerem czesto probujemy czegos nowego i zawsze starmy sie urozmaicac sex,tak zeby bylo to kozystne dla obydwojga

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 13
Aktywność (pkt): 66

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 21:48   

:oops:

Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Sie 11, 2008 16:19   

fajnie, że Paulinka podkreślasz o tym, że trzeba z partnerem rozmawiać, też na to zacząłem na to zwracać dużą uwagę po obejrzeniu Miłosnego Przewodnika, gdzie podkreślali wagę rozmowy w zasadzie przy każdej możliwej okazji. Współżyje się dużo łatwiej jak się wie czego druga osoba oczekuje, no ale z oczekiwań mojej partnerki jasno wynika, że ta"nutka perwersji" poruszona w temacie nie wchodzi w rachubę. Nie przeszkadza mi to jednak na szczęście.

kaka_demona
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 251
Aktywność (pkt): 1

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 16:54   

dla mnie to najlepszy oralny

bea13p
Beata
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 37
Aktywność (pkt): 23

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 12:46   

mam ohote na sex

Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 15:24   

myślę że w dobrym związku najważniejsze jest by umieć rozmawiać o swoich potrzebach. A pikanteria jest dobra jeśli się nikogo do niczego nie zmusza i wszystko odbywa się za obopulną zgodą.

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:47   

przede wszystkim to rozmowa z partnerem i nic na sile, zeby nie skrzywdzic swojej drugiej polowki

xbartxxx
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 30
Aktywność (pkt): 29

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Seks » Sex klasyczny czy z lekka nutką perwersji...