|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 23:24 Potrzebuję pracy !
|
|
|
Mam gorącą prośbę do was !
Jeżeli wiecie i macie jakieś namiary na pracę chałupniczą to proszę
o podanie. Pilnie potrzebuję pracy a najlepiej by mi odpowiadało
chałupnictwo . Z góry dziękuję ! |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 407
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:39
|
|
|
| SZUKASZ PRACY W DOMU, CHCESZ SKUTECZNIE ZARABIAĆ. Chciałbym zaoferować Ci pracę, dzięki której będziesz zarabiać średnio 600zł tygodniowo za pomocą internetu, spędzając w nim zaledwie 1-2 godziny dziennie. Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od Ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) propozycją wyślij (nawet pustego) e-maila na adres: (paulina.mlm@gmail.com) a natychmiast prześlę Ci szczegółową ofertę. |
|
paulinka2411
PoNaDNoRmE Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 13 Aktywność (pkt): 66
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:59
|
|
|
| a ma to coś wspólnego z piramidami ? |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:14
|
|
|
| Tak |
|
paulinka2411
PoNaDNoRmE Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 22:19
|
|
|
wielu ludzi którzy mieli z tym coś wspólnego uważa to za wielki przekręt. Osobiście nie miałam ale uważam że gdyby takie kokosy na tym się zbijało to wszyscy byśmy to robili |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:20
|
|
|
| Czy ja mówie że zarabia sie na tym Bóg wie jakie pieniądze,wszystko zależy od Twojej wydajności,a napewno nie jest to jakieś oszustwo,oferta którą podaje polega na sprzedawaniu informacji i wszystko jest legalne |
|
paulinka2411
PoNaDNoRmE Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 11:57
|
|
|
| ja nie mówię że coś podajesz złego tylko krąż takie opinie wśród ludzi którzy mieli z tym do czynienia i wbrew pozorom pomimo dużego wkładu dawało to marne skutki. Nie mówiąc o tym że najpierw trzeba było samemu zainwestować jakąś kwotę |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 12:49
|
|
|
| nawet jeśli inwestujesz jaką kwote to w tym wypadku nie inwestujesz jej tylko tak,ponieważ w zamian za daną kwote otrzymujesz pakiety które są w rezulatcie ksiązkami zapisanymi w pdf a ich ceny tez nie są diametralne, a po za tym wiecej możesz sie dowiedzieć na temat tego systemu szukając w google |
|
paulinka2411
PoNaDNoRmE Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 14:48
|
|
|
| Ja miałam do czynienia z czymś podobnym fantastyczna praca w domu wpłaciłam kwotę 36 zł dostałam coś co miało mnie zachęcić do podjęcia tej pracy. Ok zdecydowałam się i tu nagle schody poproszono mnie o wpłacenie 120 za kolejny pakiet stwierdziłam że dziękuję. Od kiedy trzeba to inwestować żeby pracować w świetle prawa to pracodawca jest zobowiązany do przeszkolenia pracownika na swój koszt tak jak i zrobienia mu padań wstępnych i okresowych a tu zonk. |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 12:56 Re: Potrzebuję pracy !
|
|
|
| gabula57 napisał/a: | Mam gorącą prośbę do was !
Bardzo cięzko jest o uczciwe chałupnictwo. Internet jest pełny oszustów i naciągaczy. Jesli szukasz chałupnictwa to będzie Ci bardzo ciężko. Sam szukałem, ale niestety nic nie znalazłem. Wziąłem nawet los w swoje ręce i zrobiłem stronę internetową na której sprzedaje własnoręcznie robioną bizuterię - www.BezKiczu.za.pl NIestety nawet to nie dało mi jakichkolwiek zarobków - nawet nie wróciły mi się koszty zakupu materiałów. Jakby ktoś chciał cos zamówic to zapraszam serdecznie |
|
kamilos26
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 74 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 13:29
|
|
|
| Nie licz na jakieś zarobki przez chałupnictwo, ja szukałam i nie znalazłam. Najlepiej pomyśl o jakiejś pracy na pół etatu, to najlepsze rozwiązanie. |
|
ina
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 86 Aktywność (pkt): 10
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 18:54
|
|
|
| ina napisał/a: | | Nie licz na jakieś zarobki przez chałupnictwo, ja szukałam i nie znalazłam. Najlepiej pomyśl o jakiejś pracy na pół etatu, to najlepsze rozwiązanie. |
Hmm a ja szukałam pracy w domu i znalazłam i nie narzekam nawet na zarobki. Wszystko zależy moim zdaniem od tego czego szukamy i co chcemy robić. Jeśli w czymś jesteśmy naprawdę dobrzy i znamy przy tym swoją wartość, to możecie mi wierzyć, że znajdziemy pracę dla siebie. Czasami trzeba długo szukać ale można znaleźć coś fajnego.
pozdrawiam |
|
tamcia
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 57 Aktywność (pkt): 14
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:00 Re: Potrzebuję pracy !
|
|
|
| gabula57 napisał/a: | Mam gorącą prośbę do was !
A powiedz, sprecyzuj co byś chciała robić ? Praca chałupnicza czyli co szycie, pakowanie czegoś, klejenie czy coś innego ?
Fakt o uczciwą pracę jest dzisiaj ciężko i to nie tylko tą chałupniczą ale przecież nie wszyscy pracodawcy tacy są.
Dobrym rozwiązaniem dla Ciebie może okazać się danie samej ogłoszenia o szukaniu tego rodzaju pracy. Najlepiej szukać go w swoim mieście - wtedy dużo prościej poznać potencjalnego pracodawcę. Lepiej umówić się na spotkanie osobiste niż tylko na rozmowę telefoniczną.
Innym rozwiązaniem jest spytanie znajomych.
Jeszcze innym sposobem jest wizyta osobista na przykład w jakiś prywatnych zakładach krawieckich czy innych. Czasami osoby takie mogą mieć takie "zlecenie" choć o tym nie mówią głośno. Koleżanka w ten sposób zdobyła pracę przy wycinaniu sztucznych kwiatów |
|
nieznajoma32
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 68 Aktywność (pkt): 12
|
0
|
|
|
|
|