Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Praca i Kariera » Potrzebuję pracy !
Potrzebuję pracy !
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 23:24   Potrzebuję pracy !

Mam gorącą prośbę do was !
Jeżeli wiecie i macie jakieś namiary na pracę chałupniczą to proszę
o podanie. Pilnie potrzebuję pracy a najlepiej by mi odpowiadało
chałupnictwo . Z góry dziękuję !

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:39   

SZUKASZ PRACY W DOMU, CHCESZ SKUTECZNIE ZARABIAĆ. Chciałbym zaoferować Ci pracę, dzięki której będziesz zarabiać średnio 600zł tygodniowo za pomocą internetu, spędzając w nim zaledwie 1-2 godziny dziennie. Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od Ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) propozycją wyślij (nawet pustego) e-maila na adres: (paulina.mlm@gmail.com) a natychmiast prześlę Ci szczegółową ofertę.

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 13
Aktywność (pkt): 66

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:59   

a ma to coś wspólnego z piramidami ?

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:14   

Tak

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Lip 15, 2008 22:19   

wielu ludzi którzy mieli z tym coś wspólnego uważa to za wielki przekręt. Osobiście nie miałam ale uważam że gdyby takie kokosy na tym się zbijało to wszyscy byśmy to robili :)

michell
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:20   

Czy ja mówie że zarabia sie na tym Bóg wie jakie pieniądze,wszystko zależy od Twojej wydajności,a napewno nie jest to jakieś oszustwo,oferta którą podaje polega na sprzedawaniu informacji i wszystko jest legalne

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 11:57   

ja nie mówię że coś podajesz złego tylko krąż takie opinie wśród ludzi którzy mieli z tym do czynienia i wbrew pozorom pomimo dużego wkładu dawało to marne skutki. Nie mówiąc o tym że najpierw trzeba było samemu zainwestować jakąś kwotę

michell
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 12:49   

nawet jeśli inwestujesz jaką kwote to w tym wypadku nie inwestujesz jej tylko tak,ponieważ w zamian za daną kwote otrzymujesz pakiety które są w rezulatcie ksiązkami zapisanymi w pdf a ich ceny tez nie są diametralne, a po za tym wiecej możesz sie dowiedzieć na temat tego systemu szukając w google

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 14:48   

Ja miałam do czynienia z czymś podobnym fantastyczna praca w domu wpłaciłam kwotę 36 zł dostałam coś co miało mnie zachęcić do podjęcia tej pracy. Ok zdecydowałam się i tu nagle schody poproszono mnie o wpłacenie 120 za kolejny pakiet stwierdziłam że dziękuję. Od kiedy trzeba to inwestować żeby pracować w świetle prawa to pracodawca jest zobowiązany do przeszkolenia pracownika na swój koszt tak jak i zrobienia mu padań wstępnych i okresowych a tu zonk.

michell
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 12:56   Re: Potrzebuję pracy !

gabula57 napisał/a:

Bardzo cięzko jest o uczciwe chałupnictwo. Internet jest pełny oszustów i naciągaczy. Jesli szukasz chałupnictwa to będzie Ci bardzo ciężko. Sam szukałem, ale niestety nic nie znalazłem. Wziąłem nawet los w swoje ręce i zrobiłem stronę internetową na której sprzedaje własnoręcznie robioną bizuterię - www.BezKiczu.za.pl NIestety nawet to nie dało mi jakichkolwiek zarobków - nawet nie wróciły mi się koszty zakupu materiałów. Jakby ktoś chciał cos zamówic to zapraszam serdecznie :)

kamilos26

Miejsce w rankingu: 74
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 13:29   

Nie licz na jakieś zarobki przez chałupnictwo, ja szukałam i nie znalazłam. Najlepiej pomyśl o jakiejś pracy na pół etatu, to najlepsze rozwiązanie.

ina

Miejsce w rankingu: 86
Aktywność (pkt): 10

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 18:54   

ina napisał/a:
Nie licz na jakieś zarobki przez chałupnictwo, ja szukałam i nie znalazłam. Najlepiej pomyśl o jakiejś pracy na pół etatu, to najlepsze rozwiązanie.

Hmm a ja szukałam pracy w domu i znalazłam :) i nie narzekam nawet na zarobki. Wszystko zależy moim zdaniem od tego czego szukamy i co chcemy robić. Jeśli w czymś jesteśmy naprawdę dobrzy i znamy przy tym swoją wartość, to możecie mi wierzyć, że znajdziemy pracę dla siebie. Czasami trzeba długo szukać ale można znaleźć coś fajnego.
pozdrawiam

tamcia

Miejsce w rankingu: 57
Aktywność (pkt): 14

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:00   Re: Potrzebuję pracy !

gabula57 napisał/a:

A powiedz, sprecyzuj co byś chciała robić ? Praca chałupnicza czyli co szycie, pakowanie czegoś, klejenie czy coś innego ?
Fakt o uczciwą pracę jest dzisiaj ciężko i to nie tylko tą chałupniczą ale przecież nie wszyscy pracodawcy tacy są.
Dobrym rozwiązaniem dla Ciebie może okazać się danie samej ogłoszenia o szukaniu tego rodzaju pracy. Najlepiej szukać go w swoim mieście - wtedy dużo prościej poznać potencjalnego pracodawcę. Lepiej umówić się na spotkanie osobiste niż tylko na rozmowę telefoniczną.
Innym rozwiązaniem jest spytanie znajomych.
Jeszcze innym sposobem jest wizyta osobista na przykład w jakiś prywatnych zakładach krawieckich czy innych. Czasami osoby takie mogą mieć takie "zlecenie" choć o tym nie mówią głośno. Koleżanka w ten sposób zdobyła pracę przy wycinaniu sztucznych kwiatów :)

nieznajoma32

Miejsce w rankingu: 68
Aktywność (pkt): 12

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Praca i Kariera » Potrzebuję pracy !