|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:03 Plastyczna zmiana wizerunku, urody...
|
|
|
| Co szanowni uczestnicy forum sądzą o zgrabniutkich sztucznych noskach , buforzastych cyckach , nadmiernie wydętych usteczkach o botoxie i o innych rzeczach z tym związanych? |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:35
|
|
|
Nie przeszkadza mi to w żaden sposób jeśli się ma możliwości i kasę a przede wszystkim potrzebę to czemu nie.
Oczywiście można przesadzić wiadomo jak ze wszystkim ale jeśli jest to w granicach zdrowego rozsądku to w czym problem |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 14:13
|
|
|
| Nikomu bym nie doradził operacji plastycznej, dopóki wygląd nie utrudnia mu zbytnio życia. Ogólnie jestem przeciwny operacjom wykonywanym bez potrzeby. Odrażającym przykładem może być Majkel Dżekson. |
|
John_Doe
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 14:30
|
|
|
| Jestem za , niech się upiększają jak mają pieniądze (to nic złego). A co do naszego białego murzynka -- naprawdę ma przerażającą twarz haha -- on jest dobrym przykładem jak można sie okaleczyć na całe życie ! |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 16:15
|
|
|
| moim zdaniem człowiek jest taki jakim go stworzyli ale jestem pewna że gdybym sama maiała taką okazje to bym się zgodziła |
|
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 14:02 KWAS HIALURONOWY
|
|
|
Jeśli chodzi o operacje plastyczne to ja raczej jestem przeciwna, chociaż napewno znalazłoby sie coś do poprawki . Jestem przeciwna botoksowi ,ale uważam że całkiem niezły efekt daje ostrzykiwanie kwasem hialuronowym. Efekt nie jest długotrwały ale naprawde skóra jest piękna po nim bo jest to w 100% naturalna substancja w naszym organiżmie. Od kilku miesięcy biore tabletki z kwasem hialuronowym i uwierzcie mi dziewczyny TO NAPRAWDE DZIAłA!!!!!
Pozdrawiam |
|
magne10
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 257 Aktywność (pkt): 1
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:41
|
|
|
Ja tam wolę naturalność. Nie podobają mi się sztuczne laski z silikonowymi cyckami.
Tabletki itp poprawiają naszą naturalność, ale operacje to już lekka przesada.
Niezłą nauczką będzie dla takiej jak jej w samolocie cycki wybuchną ;P |
|
lukas0012
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 76 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
|
|