Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Uroda » Plastyczna zmiana wizerunku, urody...
Plastyczna zmiana wizerunku, urody...
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:03   Plastyczna zmiana wizerunku, urody...

Co szanowni uczestnicy forum sądzą o zgrabniutkich sztucznych noskach , buforzastych cyckach , nadmiernie wydętych usteczkach o botoxie i o innych rzeczach z tym związanych?

Ann
Ann
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:35   

Nie przeszkadza mi to w żaden sposób jeśli się ma możliwości i kasę a przede wszystkim potrzebę to czemu nie.
Oczywiście można przesadzić wiadomo jak ze wszystkim ale jeśli jest to w granicach zdrowego rozsądku to w czym problem

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Lip 27, 2008 14:13   

Nikomu bym nie doradził operacji plastycznej, dopóki wygląd nie utrudnia mu zbytnio życia. Ogólnie jestem przeciwny operacjom wykonywanym bez potrzeby. Odrażającym przykładem może być Majkel Dżekson.

John_Doe
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Lip 27, 2008 14:30   

Jestem za , niech się upiększają jak mają pieniądze (to nic złego). A co do naszego białego murzynka -- naprawdę ma przerażającą twarz haha -- on jest dobrym przykładem jak można sie okaleczyć na całe życie !

karol a
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 4
Aktywność (pkt): 248

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 16:15   

moim zdaniem człowiek jest taki jakim go stworzyli ale jestem pewna że gdybym sama maiała taką okazje to bym się zgodziła

Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 14:02   KWAS HIALURONOWY

Jeśli chodzi o operacje plastyczne to ja raczej jestem przeciwna, chociaż napewno znalazłoby sie coś do poprawki :wink: . Jestem przeciwna botoksowi ,ale uważam że całkiem niezły efekt daje ostrzykiwanie kwasem hialuronowym. Efekt nie jest długotrwały ale naprawde skóra jest piękna po nim bo jest to w 100% naturalna substancja w naszym organiżmie. Od kilku miesięcy biore tabletki z kwasem hialuronowym i uwierzcie mi dziewczyny TO NAPRAWDE DZIAłA!!!!!
Pozdrawiam

magne10
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 257
Aktywność (pkt): 1

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:41   

Ja tam wolę naturalność. Nie podobają mi się sztuczne laski z silikonowymi cyckami.
Tabletki itp poprawiają naszą naturalność, ale operacje to już lekka przesada.
Niezłą nauczką będzie dla takiej jak jej w samolocie cycki wybuchną ;P

lukas0012

Miejsce w rankingu: 76
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Uroda » Plastyczna zmiana wizerunku, urody...