Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » RTV » Philips plazma 42 cale-wielkie rozczarowanie
Philips plazma 42 cale-wielkie rozczarowanie
Przesunięty przez: Redakcja
Nie Lip 10, 2011 20:21
Wiadomość Autor
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 23:00   Philips plazma 42 cale-wielkie rozczarowanie

Witam!
Jestem posiadaczem telewizora plazmowego 42 cale firmy Philips. Telewizor po pięcioletnim użytkowaniu stracił kolory i się wyłączył.Szukałam pomocy w głównym serwisie tej firmy w Radomiu, gdzie powiadomiono mnie , że części zamiennych do tego typu odbiorników nie ma i nie będzie.Poradzono mi aby szukać pomocy w głównym biurze obsługi klienta firmy Philips w Warszawie gdzie dowiedziałam się ,że gdyby telewizor miał mniej niż 5 lat to może coś by próbowali pomóc ale telewizor ma 5lat i pięć miesięcy więc nic mi nie poradzą - telewizor mogę wyrzucić bo nikt mi go nie naprawi. Telewizor , za który zapłaciłam przeszło 12 tyś. po pięciu latach mogę wyrzucić - jestem zbulwersowana , poradźcie co robić. Pozdrawiam
Anna

anna-eska

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 159
Aktywność (pkt): 2

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Sie 19, 2010 19:58   

Spokojnie. O naprawie na gwarancję możesz zapomnieć, ale poszukaj mniej renomowanego serwisu. Tu dziś już nie chodzi o to, żeby w Twoim telewizorze były części firmowe, ale żeby działał. Na pewno coś wymyślą. Koszty zależą od tego co się zepsuło. Plus tego, że TV nie jest już na gwarancji to możliwość naprawiania go właśnie w innych serwisach. Daj znać jak Ci poszło!

Pawlik
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » RTV » Philips plazma 42 cale-wielkie rozczarowanie