|
|
Przesunięty przez: Redakcja Nie Mar 30, 2008 16:22 |
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 21:35 ograniczyć palenie i gejostwo!
|
|
|
| Usłyszałem w wiadomościach, że pis chce, żebyśmy nie palili na przystankach, balkonach, a nawet we własnych samochodach, bo szkodzimy sobie i innym. W TAKIM RAZIE PROSZĘ TEŻ zadbać o moją psychikę i zabronić pokazywania się gejom na przystankach, balkonach, samochodach i miejscach publicznych. Bedę zdrowszy na płucach i psychice. Pozdrowiena dla Raczka, którego tak tvn lansuje w swoich programach doprowadzając do mdłości ZDROWYCH facetów!!!! |
|
sindbad [Usunięty]
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 21:07
|
|
|
Powielam życzenie dobrego zdrówka psychicznego dla siebie ...
A swoja droga , bardzo kocham Raczka ... Trochę zrobilo mi się nieswojo po obwieszczeniu orientacji . Zgorszona się nie czuje...A jednak zrobilo mi się jakoś nie tak. Szanuję wybor, głoszenie prawdy. Ale po co tak głośny szum medialny... Fajni faceci a budzą tyle emocji .. niepotrzebnie. |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 18:33
|
|
|
| Tylko to taka roznica ze palisz z wyboru a pedalem jestes bo taki sie urodziles. Ciekawe co bys mowil gdyby nie pociagaly cie kobiety...myslisz ze mozesz wybrac do kogo czujesz pozadanie??niekoniecznie |
|
Dawid
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 22:37
|
|
|
| a jak juz dochodzimy do pkt gdzie kazdy traktuje dany temat jak koncert zyczen, to zycze sobie ograniczenia głoszenia pogladow rodem z ciemnogrodu, nizin (a)społecznych i totalnego kołtuństwa. a z paleniem to słusznie, nie bedzie mi ktos zdrowia niszczył. |
|
feinted
... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 106 Aktywność (pkt): 6
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 15:37
|
|
|
| Dawid napisał/a: | | Tylko to taka roznica ze palisz z wyboru a pedalem jestes bo taki sie urodziles. Ciekawe co bys mowil gdyby nie pociagaly cie kobiety...myslisz ze mozesz wybrac do kogo czujesz pozadanie??niekoniecznie |
Nie znam żadnego geja (przynajmniej nikt ze znajomych się nie przyznał) i nie rozumiem skąd się tacy biorą. Nie uważam, że ludzie się z tym rodzą. Mają przecież wybór i zwykle pada na reprezentanta płci przeciwnej. Gejostwo to wg mnie bardziej moda niż wynaturzenie z przyrodzenia. Pewności jednak nie mam, bo zdarzają się na przykład homoseksualne psy i nie wiem czy one tylko powtarzają za ludźmi, czy tak im się zdarzyło. W każdym razie w naturze tak nie miało być i jest to nienormalne w negatywnym znaczeniu tego słowa. Przepraszam wszystkich gejów ale znaleźlibyście sobie jakieś żeńskie partnerki, przecież kobiet jest więcej niż mężczyzn. Tylko nie mówcie, że brzydkie są (jeśli któryś tak uważa to niech jeszcze raz popatrzy na dotychczasowego partnera). |
|
John_Doe
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 5 Aktywność (pkt): 162
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 21:59
|
|
|
| Hej..............a co z waszą tolerancją ? |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 407
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 00:51
|
|
|
| A bo widzisz Gabula tolerancja to tylko slowo i nic wiecej. |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 18:19 tolerancja?
|
|
|
| Tania napisał/a: | | A bo widzisz Gabula tolerancja to tylko slowo i nic wiecej. |
Taniu ----może zależy dla kogo? Może nie dla wszystkich? |
|
gabula57
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 18:59
|
|
|
| ale słowo tolerancja nie oznacza akceptacji zobaczcie na definicje |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 01:00
|
|
|
Wiecie po co jest ten glośny szum medialny wokól takich ludzi jak on, właśnie po to zeby nie bylo takich wypowiedzzi jak te powyżej, czym różni sie homo od hetero .
Sorry--- ale nie możesz używać tak dosadnych słów . |
|
paulinka2411
PoNaDNoRmE Użytkownik
Pomógł: 1 raz Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 13 Aktywność (pkt): 66
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 14:32
|
|
|
| Nie chodzi mi o to, by wyciąć gejów w pień. Stanowczo przeciwny jestem rozwiązaniom siłowym. Tak jednak nie miało być w naturze, po prostu pewnego słonecznego dnia dwóch panów się zabójczo nudziło i zaczęli się "bawić". Zobaczył to trzeci, poszedł do swojego kółka znajomych i przedstawił sprawę, co innym się spodobało i już było ich więcej. Homoseksualizm jest wypaczeniem. Obojętnie czy będzie tolerować się go czy nie, nie przestanie nim być. Nie znaczy to, że ludzie o tej orientacji przestają być ludźmi. Homoseksualizm jest według mnie chorobą i trzeba nią leczyć (choć w tym zdaniu mogę się mylić). Tolerancję jakąś zachowuję, niech tylko nikt nie mówi, że gejostwo jest właściwe. |
|
John_Doe
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:54
|
|
|
| Nikt nie mówi że jest normalne ale jak widać natura zna takie przypadki. |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 18:51
|
|
|
| Odniosę sie do pierwszego postu. Gdzieś tam wspomniałam że oduczam się palić. Jest bardzo trudno i ciężko. .Ja nie palę "już "22 dni ----to jest dla mnie dużo po 35 latach palenia. W domu zabroniłam wszystkim palić. Teraz wyobraźcie sobie jak stojąc na przystanku czuję smród z papierosa ,którego ktoś koło mnie pali. Dobrze czytacie -SMRóD -teraz dopiero czuję jak to śmierdzi. Ohyda ! I tak ja też jestem za zakazem palenia na przystankach. |
|
gabula57
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 23:49
|
|
|
Wiecie co, jak tak czytam to co większośc pisze to aż mnie oczy i głowa boli. Macie coś do gejów??!!
Nie jestem jednym z nich ale to nie znaczy że nie mogę ich bronic, a będę.
Tak więc po pierwsze, dlaczego pisząc "homoseksualizm" macie na myśli geja i że zły?? Jak by ci się na polu dwie dziewczyny całowały to byś jeszcze zapytał czy możesz się przyłączyc(odnośnie do facetów). Lesbijka dobra, gej zły... nie kumam. Też mi nie jest fajnie jak widze dwóch facetów ale po prostu się odwróce i to wszystko a nie będę gadał że to złe i że choroba. Jedni tacy są z wyboru inni od urodzenia, a jak ci to nie pasuje to albo JEMU to powiedz albo się zamknij. |
|
geko19912
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 8 Aktywność (pkt): 88
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 00:11
|
|
|
| geko19912 napisał/a: | | z wyboru inni od urodzenia |
Nie umiem tego zrozumieć jednoznacznie.
Nie mam na myśli, że geje są źli. Gdybym jakiegoś znał pewnie uważałbym go za dobrego kumpla. Ale gejostwo jest złe. I źle się dzieje że o tym jest tak głośno w mediach. To rozpowszechnia złe nawyki. Teraz homoseksualistami nie są już tylko ludzie, którzy są, ale jeszcze rzesze innych przyjmują niewłaściwą orientację by nadążyć za modą. To jest chore. |
|
John_Doe
Użytkownik
|
0
|
|
|
|
|