Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Odbić dziewczynę...
Odbić dziewczynę...
Wiadomość Autor
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:55   Odbić dziewczynę...

Stało się. Zakochany po uszy w dziewczynie, która jest z moim kolegą. Co ja mam zrobić? Czy walczyć o tę miłość? Ja ją uwielbiam, czesto się spotykamiy dzięki temu koledze. Serce bije mi 100 razy szybciej jak ją widzę, marzę, żeby ją przytulić. Ona daje mi sygnały, że chyba też mnie więcej niż lubi. Ale ja nie chcę być świnią. Sam bym tak nie chciał, ale co robić. Odpuścić? być może to miłośc mojego życia! Mam dosyć. Ktoś był w podobnej sytuacji? co byście zrobili?

Andrzejus
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 23:01   

Jeśli coś kochasz puść to wolno jeśli wróci będzie twoje na zawsze jeśli nie nigdy twoim nie było i nie będzie. Jeśli dziewczyna nie jest zainteresowana to powinieneś odpuścić jeśli ci się nie powiedzie kolega straci dziewczynę a ty kolegę i po co. Ale jeśli masz szansę możesz próbować ale powinieneś być przekonany że masz szanse. Inaczej cała zabawa nie będzie miała sensu

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 01:16   

jako urodzona egoistka powiem tak!
odbij i bądż z tego dumny!!

ja bym tak zrobila bez chwili wachania,
trzymam kciuki za powodzenie calej akcji

lady_waks
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 58
Aktywność (pkt): 13

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 16:31   

Ciekawe czy tak samo byś mówiła gdyby jakaś laska ci chciała odbić faceta. To nie jest

egoistyczne myślenie tylko proste i krótkowzroczne

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 18:44   

Nie! !
Postaw się w sytuacji swojego kolegi.A to co napisałeś o tej dziewczynie to wcale dobrze o niej nie świadczy. Jeżeli chodzi z twoim kolegą a tobie posyła jakieś sygnały ? Pomyśl ! A jakby taka sytuacja byłaby odwrotna ? Jak byś się czuł ? !

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 21:15   

Andrzejus napisał/a:
Sam bym tak nie chciał, ale co robić.

No tak, Ty bys nie chcial takiej sytuacji, ale kolege mozesz w cos takiego wpakowac, tak? Zastanow sie. Skoro ona jest dziewczyna Twojego kolegi, to niech tak zostanie i nie psuj tego. Bo naprawde nie warto. To, ze stracisz kolege jest pewne jak 2+2. A ta dziewczyna tez pewnie szybko by Cie zostawila dla kogos innego. Skoro bedac w zwiazku z jednym daje sygnaly drugiemu, to cos tu zdecydowanie nie gra i nie ufalabym takiej osobie.

lady_waks napisał/a:

jako urodzona egoistka powiem tak!
odbij i bądż z tego dumny!!
ja bym tak zrobila bez chwili wachania,

Szkoda mi Ciebie, naprawde. Ktoregos dnia obudzisz sie sama i zobaczysz, ze caly ten Twoj egoizm wcale nie jest taki super jak Ci sie obecnie wydaje.

Tania
Marzycielka
Moderator

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 6
Aktywność (pkt): 105

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 03:14   

Tania napisał/a:

Szkoda mi Ciebie, naprawde. Ktoregos dnia obudzisz sie sama i zobaczysz, ze caly ten Twoj egoizm wcale nie jest taki super jak Ci sie obecnie wydaje.

dziekuje, postoje, złote myśli zostaw dla kogoś innego, ja nie potrzebuje

lady_waks
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 58
Aktywność (pkt): 13

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:46   

To żeście pomogły. Co to za kłótnie? Nieoniecznie zostawiłaby go po jakimś czasie. Wychodzę z założenia, że świętością jest tylko czyjaś żona i partnerka przyjaciela. Nie wiemy ile masz lat. Jeżeli oboje czujecie do siebie miętę, to jest już za późno na zasady! Rób co ci mówi serce, ale pamiętaj o konsekwencjach. Jeżeli to dobry kumpel, to na pewno coś zyskasz, ale przy tym stracisz. Wyznaję zasadę, że miłość może przeminąć, ale przyjaźń między facetami jest do końca życia i czasami to ona powinna wygrywać z miłością.

ĘĄ
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 21
Aktywność (pkt): 37

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:11   

A ja myśle ze powinienes sobie odpuscic bo jeśli jej na Tobie naprawde zalezy i cos do Ciebie czuje rozstanie sie z Twoim kolega i wtedy bez wyrzadzania krzywdy nikomu bedziecie mogli sie spotykać , pozdrawiam :wink:

paulinka2411
PoNaDNoRmE
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 13
Aktywność (pkt): 66

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:01   ...

witajcie... mam identyczną sytuacje, choć chłopak tej dziewczyny jest tylko kolegą. Uwielbiam tak samo przebywać z Asią, śmiać się, po prostu być... serce mi wtedy wariuje z radości.. :grin: powiem więcej, uciekałem przed tym uczuciem, wracałem do byłej dziewczyny by zapomnieć ale było coraz gorzej. Skończyłem z tym i postanowiłem czekać, po prostu czekać bo jak pięknie napisał Michell "Jeśli coś kochasz puść to wolno jeśli wróci będzie twoje na zawsze jeśli nie nigdy twoim nie było i nie będzie". i dodam więcej, moja babcia mówi ze "na cudzym nieszczęściu swojego szczęścia nie zbudujesz".i wierze ze jest w tym cała prawda:) choć jest ciężko czekać, nie wiem co będzie to wierze ze moja cierpliwość i miłość zostaną nagrodzone... Bo w końcu marzenia są po to by się spełniały... :wink: a miłość po to by dawała z siebie wszystko bezinteresownie... więc czekam... kocham... marzę... :smile: PS. Si vis amari, ama!!!

Filip
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Paź 06, 2008 13:25   

nigdy nie bylem za tym zeby odbijac komus dziewczyne, chyba ze robimy to bezwiednie

xbartxxx
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 30
Aktywność (pkt): 29

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Lis 13, 2008 19:54   

Rambo ---jak ci się nie podoba to PAPAPAPA ----i -proszę mi tu nie bluźnić !!!!

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 22:37   

ODPUŚĆ SOBIE! Ja wiem, sama po sobie jak to jest... Nie warto niszczyć związków

aiera

Miejsce w rankingu: 114
Aktywność (pkt): 5

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 15:36   

Jeżeli to miałaby być miłość Twojego życia to nie powinna ona być już na samym początku kosztem osób trzecich - czyli Twojego kolegi. Ta dziewczyna możne się tylko Tobą bawić, jeżeli naprawdę by coś do Ciebie czuła to zostawiłaby chłopaka i spotykałaby się z Tobą. Ty jesteś wolny a ona jest zajęta także myślę, że to po jej stronie stoi teraz wykonanie jakiegoś ruchu.

Julka
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 16:36   

Powiem wam, że co druga laska lubi bawić się nie tylko z jednym chłopczykiem, dlatego takim najczęściej jest to na rękę, że poza stałym związkiem, prowadzi mniej lub bardziej winne (niewinne) flirciki...

Daro
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Odbić dziewczynę...