Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Inne » nie polecam tych lekarzy psychiatrów i psychologów z lubuski
nie polecam tych lekarzy psychiatrów i psychologów z lubuski
Przesunięty przez: Redakcja
Pon Sty 12, 2009 21:57
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 15:06   nie polecam tych lekarzy psychiatrów i psychologów z lubuski

Przyjmuja w tych przychodniach W Zielonej Górze-na II Armii,na Zamenhofa i na Niepodległości.W Świebodzinie-na Matejki,na Strzeleckiej i na Wałowej.

malineczka
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 07:36   

A co sie stało że ich nie polecasz ??

AdiS
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 36
Aktywność (pkt): 23

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 13:31   

jeżeli tu można coś powiedzieć o psychiatrach i psychologach to muszę napisać co nie co .
W moim przypadku objawami nerwicy , padaczki były bardzo silne bóle głowy . Depresja znowu ogromnym zmęczeniem . I najlepsze chodziłem podobno do najlepszego specjalisty .a polecono mi go w szpitalu . w szpitalu powiedzieli mi że utrata przytomności , drgawki itp występują u człowieka chorego na nerwice . więc po tym wszystkim z rodzicami udaliśmy sie do poleconego psychiatry . jakoś po pół roku nie było widać skutków leczenia , a dawał mi silne leki przeciw depresyjne , uspokajające . No po prostu brałem ich mnóstwo , wierzcie mi że dawał mi leki których wcale nie powinnem brać , boże jakie skutki uboczne , jak ja sie czułem ! Anafranil mnie wykończył i znowu do szpitala , atak za atakiem a oni swoje nerwica . w końcu powiedziałem sobie że nie będę chodził do niego bo mnie wykończy tymi lekami , kutwa stary dziadek mający około 60 lat dawał mi wszystko co mógł i nic , nawet gorzej było . a głowa mnie bolała i bolał . Ja chciałem sam znaleźć sobie dobrego lekarza a tu samo życie mnie pokierowało . znowu atak , i udaliśmy sie do neurologa . tam wszystkiego sie dowiedziałem i skierowano mnie na eeg . i co wyszło padaczka . to trwało pół roku (ale to już dawno). babka znała sie to bylo widać , poleciła mi dwóch młodych lekarzy których miałem sobie wybrać i wybrałem kobitke młodą . fajna babka ..! szpital w którym na początku leżałem miał na pewno jakiś układ z tym starym lekarzem i mnie akurat tam dano. pech i nic więcej . z tego samego miasta teraz mam psychiatrę świetnego któryt przypisał mi dwa leki , a nie kilkanaście na raz . mocloxil , neurolog depakine chrono . no i normalnie nie mam już ataku od bardzo dawna , bania mnie tak nie boli jak dawniej ... tylko teraz muszę podleczyć oczy bo z nimi też miałem zawsze problem nadciśnienie w oczach mam ogromne , dziwne bo jasry nie mam , byłem badany . To tak w skrócie opisałem moją cząstkę życia , (chaos)
ile mi brakuje do normalności ? na pewno dużo ! ale jest lepiej :mrgreen: ja nie polecam starych dziadków tylko młodych psychiatrów i psychologów którzy sie znają . Bo moja wizyta u lekarza trwała góra piętnaście minut . a u niej siedziałem prawie godzine . wypytała sie wszystkiego ! i na tych objawach oparła swoją tezę . po tym leku skutki leczenia można zobaczyć po czterech miesiącach leczenia . a to dobre bo ja już widzę poprwę , nie jestem tak zmęczony od rana , nie boli mnie tak bania . tylko sie często wyłańczam , nie wiem co jest grane . a prawka to nie mogłem zdać wcale zdawałem dużo razy i nic , to chyba przez to że jestem chory . co o tym sądzicie , nie kontaktuje tak jak powinnem , czy powiedzieć lekarzowi o tym ? odp jeśli ktoś ma pojęcie ! bo ja sie tak za bardzo nie znam na tym co mi jest . pozdrawiam wszystkich na forum nala ...

karol a
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 4
Aktywność (pkt): 248

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 22:58   

Dobrze Karolu że trafiłeś w końcu na dobrego lekarza. Ja tez swego czasu musiałam trochę się podleczyć, a że nie znałam żadnego to poszłam do psychiatry o którym słyszałam,. Okazało się że to były alkoholik który leczy alkoholików. Posłuchał co miałam do powiedzenia i dał mi recepty . Po wykupieniu i zażyciu tych leków myślałam że umrę. Przeraźliwe bóle głowy ,wymioty, drgawki . Straszne . Nigdy więcej do niego nie poszłam .

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 407

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Inne » nie polecam tych lekarzy psychiatrów i psychologów z lubuski