Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Internet » Neostrada tp
Neostrada tp
Wiadomość Autor
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 11:55   Neostrada tp

Miala otworzyć szerokopasmową uslugę do sieci , pozwolić na komfort pracy , rozrywki z wykorzystaniem internetu . A tu co ? A tu zamiast zalet , zszargane nerwy, niemoc totalna. Do tej pory korzystałam z Windows XP... , z opcji -neostrada tp 512 . Tragedia , np w weekendy samo uruchamianie trwało do 5 minut, nie mowię nic o czasie przerzucania stron. Robiłam co mogłam oczyszczałam nałogowo komputer, instalowalam od nowa..Obecnie posługuję się laptopem z Windows Vista . I tu nastąpil całkowity klops. Sterowniki nic nie pomogły.Jeśli najdzie ochota to i owszem na kilka, kilkanaście minut zdołam wejść . A naogól niestety nie. Interweniowałam w pomocy technicznej, błękitnej linii. Stwierdzono , ze ten problem jest znany. Natomiast nie usłyszałam nic coby mialo poprawić jakość uslugi.
Moim zdaniem , fakt mego zamieszkania nie powinien przeszkadzać w jakosci korzystania z uslugi jeśli nie przeszkadza w kasowaniu oplat abonamentowych w pelnym wymiarze.

Ann
Ann
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Internet » Neostrada tp