|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 22:47 Najstraszniejszy Horror jaki widziałaś/eś
|
|
|
Dla mnie nie ma najstraszniejszego horroru ale mam taki tytuł który zawsze mnie raził po psychice...jest nim film pdt. AMERICAN PSYCHO. A jak tam u was z tymi horrorami,boicie się czasem??? |
|
hernikus
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 12 Aktywność (pkt): 81
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 18:18
|
|
|
Laleczka Czaki Wiecej filmow nie ogladałem bo sie boje ;P |
|
gregora
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 20 Aktywność (pkt): 38
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 17:37
|
|
|
Jeszcze takiego nie było |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 14:27
|
|
|
Amityville :prawie bym w gacie narąbał jak go oglądałem w nocy (przy zgaszonym świetle)
lobię sie bać . nie dawno oglądałem the ruins i jest kiepski , kwiatki które pożerały , tego jeszcze nie widziałem . |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:08
|
|
|
| karol a napisał/a: | | Amityville . |
film o straszącym piecyku bardziej do śmiechu niż do strachu , tradycyjna koncepcja wielkiego straszącego buu i oklepana historia cmentarzyska pod domem |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:25
|
|
|
| dla ciebie wszystko jest takie przejrzyste ?. ty nie obejrzysz a już wiesz że będzie kiepski, bo dla mnie nie ... film był git (moim zdaniem). i zapomniałem o jeszcze jednym filmie (ten pewno też według ciebie jest oklepany z banalną historyjką ) "Dracula" (Francis Ford Coppola) |
|
karol a
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:44
|
|
|
| A gdzie ja napisałam że wypowiadam się na temat filmu którego nie widziałam? A co do opinii no cóż jest subiektywna tak jak i twoja, mnie nie ruszył a tobie się podobał. Nic dodać nic ująć |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:55
|
|
|
| wielbicielka horrorów? no jednym sie podoba a drugim nie (racja)to jak go widziałaś nic a nic dla ciebie nie było choć odrobine straszne ? jeżeli nic to musze stwierdzić że masz stalowe nerwy ! no widziałem parę filmów które mnie smieszyły z gatunku grozy ale nawet w tych najgorszych można coś ciekawego zobaczyć. |
|
karol a
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 17:09
|
|
|
| owszem bardzo lubię ten gatunek i staram się oglądać dużo tego typu filmów. Ale stalowych nerwów na pewno nie posiadam. Myślę że to kwestia głównego bohatera Ryana Reynoldsa aktor dobry ale ja na jego nieszczęście pamiętałam go raczej z komedii i choć grą aktorską się popisał bo rola zagrana dobrze i przekonywająco nie zmieniło to mojego nastawienia. |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 17:27
|
|
|
| właśnie przed chwilą rozmawiałem na temat horrorów z kumplem , wiesz co mi polecił Martwica mózgu . pierwsze słysze . koles mówi ze to chory film i dodaje "polecam ci go abyś zobaczył jaką wyobraźnie ma człowiek porąbany" ( twórca władcy Peter J.) ten reżyser pokazał klase ale tak naprawdę nie widziałem wcześniejszych jego obrazów ... może oglądałaś ? |
|
karol a
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 20:18
|
|
|
| martwicy nie widziałam ale za 3 godzinki jak nie usnę to pewnie się wypowiem chyba że nie zdążę. Po trailerze wnoszę że jest to film pokroju Martwego zła |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 21:43
|
|
|
Nie oglądam bo się boję. Ale najbardziej nigdy nie lubiłam filmów ze wstającymi trupami.
BRRRR. |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 407
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 21:57
|
|
|
| gabula57 napisał/a: | Nie oglądam bo się boję. Ale najbardziej nigdy nie lubiłam filmów ze wstającymi trupami.
BRRRR. |
80% filmów z tego gatunku jest na tym oparte |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 01:01
|
|
|
wiesz co michell, jak czytam twoje niektóre posty i patrze na twojego avatara to mi się smiac chce bo wyobrażam sobie jak to mówi taki gościu ala bajki z królikiem baksem.(nie pamiętam jak to się pisze)
co do horrorów... chmm, ja wole takie słabsze, ostatnio widziałem na HBO "Rasa", fajny ale mało straszny, widziałem też (nawet wczoraj) "Teksańską masakrę piłą mechaniczną" tą nową i powiem że fajna. |
|
geko19912
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 8 Aktywność (pkt): 88
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 14:04
|
|