|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 23:20 Najpiękniejszy komplement,który w życiu usłyszałaś/eś:)
|
|
|
Wspominając początki pewnej interesującej znajomości wpadłem na pomysł,żeby załorzyć nowy temat;]
Jaki był najpiękniejszy komentarz,jaki kiedykolwiek usłyszeliśmy w życiu? |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 18:36
|
|
|
| " jestes piekny jak kwiat rózy tylko masz leb za duzy" |
|
gregora
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 20 Aktywność (pkt): 38
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 23:51
|
|
|
| "Z ciebie to by byl swietny material genetyczny dla dzieci"slodkie:) |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 23:14
|
|
|
| Bogna napisał/a: | | "Z ciebie to by byl swietny material genetyczny dla dzieci"slodkie:) |
inaczej: nadajesz sie tylko do rodzenia dzieci i stania przy garach.
oj pani musi byc zakmpleksiona ze takie cos pania cieszyy... |
|
feinted
... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 106 Aktywność (pkt): 6
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 16:43
|
|
|
| "Jest nieszczery i całkowicie rozpuszczony" |
|
John_Doe
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 5 Aktywność (pkt): 162
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 17:03
|
|
|
To moze przytoczę taki tekścik od mego przyjaciela-kumpla.Pisany tekścik jego ręką .. Taki ,który sprawil , ze poczulam sie dowartościowana .
-.czytając byłem szczęśliwy dzięki Tobie.....byłem i jestem szczęśliwy, że mnie rozumiesz,że widziszi doceniasz............i właśnie tyle mi wystarczy do szczęścia...parę dobrych słów. Inni myślą pewnie, że ja muszę mieć dużo wszystkiego, że lubię opływać w dostatku itp itd.....NIE....mi w zupełności wystarczą takie słowa jak Twoje....jeszcze raz napiszę, żeby nie było wątpliwości.......dałaś m,i dużo szczęścia. Nie sposób pominąć jakości Twego tekstu.Zasobu wiedzy i analizy psychologicznej- życiowej - pomieszanej z doświadczeniem i intuicją. Do tego trzeba dodać lekkość i pomysłowość spontaniczną........................... Twoją pomysłowość, która sprawiła, że jest mi lżej......i łatwiej. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za to co dla mnie zrobiłaś........chylę przed Tobą czoło ...dzięki.
To jest piękny komplement.. |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 13:30
|
|
|
nie pamietam zadnego |
|
xbartxxx