|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 21:20 Mój pierwszy raz
|
|
|
Witajcie chciałbym poruszyć temat pierwszego razu. Wiele sobie po nim obiecywałem i wszystko było inaczej. stało się to późno, bo na studiach. Dziś mam 38 lat. Byłem wypity, miałem przedwczesny wytrysk i było mi następnego dnia wstyd. Trochę żałuję, bo inaczej sobie to wszystko wyobrażałem. A wam jak poszło? Pamiętacie to jeszcze |
|
Ciekawy
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 01:03
|
|
|
hahahah, uwielbiam takie tematy też byłam pijana, to było na kolonii pamiętam, miałam chyba 15 lat, "chodziłam" pozniej z tym chlopakiem 4lata!!!
glupia bylam |
|
lady_waks
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 58 Aktywność (pkt): 13
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 19:42
|
|
|
pamietam to bylo 5 lat temu .pomono wspanialemu uczucu ktore wtedy mi towazyszylo, balam sie ze zwiazek nie potrwa dlugo.bardzo sie balam ze dostanie to co chce(bo to bylo rok po tym jak sie poznalismy) i zwieje a ja bede samotna .teraz mam wiernego i dobrego faceta jestem szczesliwa |
|
aninamalpa
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 21:02
|
|
|
|
|
jaroo81
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 19:23
|
|
|
| aninamalpa napisał/a: | pamietam to bylo 5 lat temu .pomono wspanialemu uczucu ktore wtedy mi towazyszylo, balam sie ze zwiazek nie potrwa dlugo.bardzo sie balam ze dostanie to co chce(bo to bylo rok po tym jak sie poznalismy) i zwieje a ja bede samotna .teraz mam wiernego i dobrego faceta jestem szczesliwa |
gratuluje ale pamietaj ze nic nie trwa wiecznie, a ja juz napewno wierny facet pozdrawiam |
|
lady_waks
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 58 Aktywność (pkt): 13
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 03:10
|
|
|
| Mój pierwszy raz byl z facetem z ktorym bylam 1,5 roku pól roku po rozstalismy sie ale nie zapomne go nigdy.... |
|
hurma1988
niezbadane są wyroki boskie... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 6 Miejsce w rankingu: 11 Aktywność (pkt): 82
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 13:50
|
|
|
mój pierwszy raz????
zrobiłam to z chłopakiem z którym byłam ponad rok w moje urodziny się to stało po tym byliśmy jeszcze pół roku ze sobą
była wolna chata i jakos tak wyszło |
|
marzencia2007
Użytkownik
Zaproszone osoby: 32
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 120 Aktywność (pkt): 5
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 16:56
|
|
|
| ja swojego nie pamiętam |
|
bea13p
Beata Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 37 Aktywność (pkt): 23
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 14:51
|
|
|
Mój pierwszy raz był udany. Zrobiłam to z mężczyzną, którego kochałam. Był czuły i wyrozumiały, do niczego mnie nie zmuszał. Minęło od tego momentu kilka lat,ale wszystko dobrze pamiętam i bardzo mile wspominam |
|
Radomianka
Witajcie Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 18 Aktywność (pkt): 47
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:44
|
|