Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Miłość poznana w internecie
Miłość poznana w internecie
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 21:29   Miłość poznana w internecie

Witam, chcialam opowiedzieć moją historię, jednak może ona się wydawać trochę dziwna..
Otóż dwa miesiące temu poznalam chłopaka poprzez jeden z portali randkowych. Codziennnie prawie ze sobą piszemy na gg, lub też smsowo. On już na początku naszej znajomości, stwierdzil, że się we mnie zakochał. Ja początkowo nie wierzylam absolutnie w jego słowa i nie traktowalam tego poważnie.Ciągle mu tłumaczyłam, że w taki sposób nie można się zakochać, nie widząc tej osoby, ani nie wiedząc, jaka ona naprawdę jest. Minęło już dosć sporo czasu, lecz on mi nadal powtarza i zapewnia o swojej miłości do mnie, twierdzi, że chce ze mną stworzyć związek i jest tego pewien. Ja ostatnio uświadomilam sobie, że on staje się dla mnie bardzo ważną osobą, też już coś do niego czuję i jestem o tym całkowicie przekonana.Wiem, że to strasznie dzieciine, ale ja dlugo bardzo myślałam , czy dobrze postępuję wierząc jemu-lecz ja poprostu czuję, że jest to właśnie zakochanie.
Niedługo planujemy się ze sobą spotkać po raz pierwszy w realnym świecie i mam wielką nadzieję, że nie doświadvczę przykrego rozczarowania i zostaniemy tacy szczęśliwi, jak jeste śmy(narazie tylko wirtualnie).

anetka314
Gość

UP 1 DOWN  

Wysłany: Pon Sie 01, 2011 02:01   

hej, ile masz lat?

Myślę, że za dużo sobie obiecujecie. Kontakt w sieci różni się od tego realnego. Dobiero wspólne spotkania, problemy i radości są wyznacznikiem trafienia w dziesiątkę. Może oboje nie macie szczęścia w miłości i na siłę szukacie szczęścia. Lepiej miło się rozczarować niż za dużo sobie obiecywać.

Napisz jak było! Takie miłości się zdarzają i tego Ci życzę.

anna
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Miłość poznana w internecie