|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 21:29 Miłość poznana w internecie
|
|
|
Witam, chcialam opowiedzieć moją historię, jednak może ona się wydawać trochę dziwna..
Otóż dwa miesiące temu poznalam chłopaka poprzez jeden z portali randkowych. Codziennnie prawie ze sobą piszemy na gg, lub też smsowo. On już na początku naszej znajomości, stwierdzil, że się we mnie zakochał. Ja początkowo nie wierzylam absolutnie w jego słowa i nie traktowalam tego poważnie.Ciągle mu tłumaczyłam, że w taki sposób nie można się zakochać, nie widząc tej osoby, ani nie wiedząc, jaka ona naprawdę jest. Minęło już dosć sporo czasu, lecz on mi nadal powtarza i zapewnia o swojej miłości do mnie, twierdzi, że chce ze mną stworzyć związek i jest tego pewien. Ja ostatnio uświadomilam sobie, że on staje się dla mnie bardzo ważną osobą, też już coś do niego czuję i jestem o tym całkowicie przekonana.Wiem, że to strasznie dzieciine, ale ja dlugo bardzo myślałam , czy dobrze postępuję wierząc jemu-lecz ja poprostu czuję, że jest to właśnie zakochanie.
Niedługo planujemy się ze sobą spotkać po raz pierwszy w realnym świecie i mam wielką nadzieję, że nie doświadvczę przykrego rozczarowania i zostaniemy tacy szczęśliwi, jak jeste śmy(narazie tylko wirtualnie). |
|
anetka314
Gość
|
1
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 02:01
|
|
|
hej, ile masz lat?
Myślę, że za dużo sobie obiecujecie. Kontakt w sieci różni się od tego realnego. Dobiero wspólne spotkania, problemy i radości są wyznacznikiem trafienia w dziesiątkę. Może oboje nie macie szczęścia w miłości i na siłę szukacie szczęścia. Lepiej miło się rozczarować niż za dużo sobie obiecywać.
Napisz jak było! Takie miłości się zdarzają i tego Ci życzę. |
|
anna
Gość
|
0
|
|
|
|
|
|