|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 20:00 Lubi, kocha, czy ma mnie gdzieś?
|
|
|
Hej jestem tu nowa, ale potrzebuję Waszej porady, możecie mi powiedzieć o co tu chodzi? byłabym wdzięczna.
Znam chłopaka z widzenia, mój brat się z nim koleguje. Od jakiegoś czasu zaczęłam na niego zwracać uwagę, wydawało mi się, że on na mnie też. Przez brata zapraszał mnie do grupy znajomych na wspólne pogaduchy, ale brat nigdy mi o tym nie mówił. Ostatnio mieliśmy okazję się widzieć i trochę pogadać - nic wielkiego, ale gdy musiałam wyjść z imprezy bardzo się owy chłopak zmartwił i pytał (namawiał) czy wrócę. Poem udało mi się zdobyć jego numer. Zaistniała sytuacja, którą wykorzystałam, by przez wiadomość zaprosić go na niezobowiązujący spacer. Na drugi dzień spotkałam go i pierwszy raz do mnie zagadał. Zaprosił na działkę (gdzie był mój brat i reszta towarzystwa), ale nie wspomniał nic o smsie na którego nie odpisał. Nawet nie wyraził się w kwestii spaceru, ale fakt, że się do mnie odezwał dał mi do myślenia. Na działce nie było okazji gadać za bardzo, szybko się zwinęłam. Ma mój numer, ale nic nie pisze i nie dzwoni. Nie zaprosił mnie dziś na działkę (nie widział mnie jeszcze, a podejrzewam że nie ma kasy na koncie). Wieczorem wyjeżdża, wraca na przyszły weekend. Myślicie, że jeszcze się z nim zobaczę, że zdecyduje się na spacer? O co mu chodzi? Raz się wychyla, później chowa? Co ja mam robić w takiej sytuacji? |
|
Markiza
Pkt. łącznie za posty: -5 Miejsce w rankingu: 2782 Aktywność (pkt): -3
|
-5
|
|
|
|
|
|
| |