|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 23:54 Leczył się! Jest zły!
|
|
|
| W telewizji coraz częściej mówią, że zabójca, wyrodna matka, zbrodniarz leczył się psychiatrycznie. Sugrują tym samym, że jak się leczyłeś psychiatrycznie to nic dziwnego, że to zrobiłeś. A może zaczęliby też mówić, że nie leczył się psychiatrycznie lub podawali ile zarabia. Leczyłem się na depresję. Wyszedłem z niej po 2 latach. Leczyłem się u psychologa, ale tak jak prawie każdy byłem krótko pod opieką psychiatry. Czy to oznacza, że kogoś zabiję, pobiję napadnę? Taka postawa mnie powala. Czy ja jestem gorszy? |
|
Adam
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:45
|
|
|
Oczywiście że nie oznacza to że jestes zły czy gorszy...Każdy ma problemy ale to nie czyni go gorszym od reszty.Niczym się nie przejmuj bo naprawde nie ma czym.Pozdrawiam i głowa do góry |
|
hurma1988
niezbadane są wyroki boskie... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 6 Miejsce w rankingu: 11 Aktywność (pkt): 82
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:50
|
|
|
Ja też byłam pod opieką psychologa w młodości i wcale się gorsza nie czuję A to że taka informacja jest podawana ma na celu podkreślenia tego że taka osoba miała problem i nic innego |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 18:26
|
|
|
| ja choruje już dwa lata na depresję , nerwicę a teraz jeszcze do tego normalnie padaczka doszła . Zawsze zmęczony , do niczego , złe samopoczucie ... Po prostu nic w życiu mi nie dało w kość jak to cholerstwo . Można zadać sobie pytanie jak tu można żyć ? Skoro nie czujesz że żyjesz , tylko cierpisz przez pół swego życia . Ciężko mi jest i żadne leki mi nie pomagają , nic a nic może w odrobinie troszeczkę czuję różnicę gdy zmieniam lek na inny . Ale co z tego nie potrafię funkcjonować jak normalny człowiek , lekarzy też zmieniałem i teraz mam kolesia młodego który wydaje mi sie że sie zna . Zresztą co ja będę sie rozpisywał takich przypadków było i jest na pewno setki jak nie tysiące . A podobno wiara czyni cuda ? |
|
karol a
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 23:48
|
|
|
Tak Karolu ------wiara czyni cuda !!!!! |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 407
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 08:49
|
|
|
| karol a napisał/a: | | ja choruje już dwa lata na depresję , nerwicę a teraz jeszcze do tego normalnie padaczka doszła . Zawsze zmęczony , do niczego , złe samopoczucie ... Po prostu nic w życiu mi nie dało w kość jak to cholerstwo . Można zadać sobie pytanie jak tu można żyć ? Skoro nie czujesz że żyjesz , tylko cierpisz przez pół swego życia . Ciężko mi jest i żadne leki mi nie pomagają , nic a nic może w odrobinie troszeczkę czuję różnicę gdy zmieniam lek na inny . Ale co z tego nie potrafię funkcjonować jak normalny człowiek , lekarzy też zmieniałem i teraz mam kolesia młodego który wydaje mi sie że sie zna . Zresztą co ja będę sie rozpisywał takich przypadków było i jest na pewno setki jak nie tysiące . A podobno wiara czyni cuda ? |
Nie mogę ci podać linku zewnętrznego ale może znasz forum o nerwicy i depresjach zgłoś się tam . Poradzą specjalistę , znajdziesz dużo potrzebnych info a przedewszystkim pogadasz z ludzmi którzy przechodza to samo. |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:46
|
|
|
oooooo to już takie se znalazłem ale nigdy nie uwierzę w to ze mogą mi pomóc przez internet ! sam mój lekarz wybił mi z głowy że w necie piszą co niektórzy bzdury na temat tych chorób i lepiej nie słuchać takich bo jeszcze można sobie pogorszyć stan .
no ale swój przypadek owszem można opisać i umieścić na tej że stronie , aby każdy mógł sobie przeczytać i wierzyć w to że z najgorszych opresji można wyjść . |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:58
|
|
|
| nie wiem możliwe ale myśle że dobrze jest wygadać się ludziom którzy przechodza podobne rzeczy niż takim którzy tylko ci z grzeczności przytakują mówiąc ze wiedzą co czujesz |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:06
|
|
|
| dobrze jest wygadać się ludziom którzy przechodzą podobne rzeczy niż takim którzy tylko ci z grzeczności przytakują mówiąc ze wiedzą co czujesz ---- tak masz rację , pomoc słowna właśnie w tych przypadkach jest bardzo ważna ! I ja coś wiem na temat tego że warto pogadać z osobą która to przechodzi i na pewno lepiej cię zrozumie i co do jednego nie będzie udawała. Ci którzy tego nie mieli lub nie mają nigdy nie zrozumią do końca ... chorego . |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 10:08
|
|
|
| depresje też mam bo moja sytuacja jest tragiczna boję się ze siądę na wózek inwalidzki staram się jak mogę ale przykurcze u mnie są zbyt duże |
|
martucha22
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 53 Aktywność (pkt): 15
|
0
|
|
|
|
|