Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Wiara i Kościół » KOSCIOŁ
KOSCIOŁ
Wiadomość Autor
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 00:51   KOSCIOŁ

Czy jesteście przeciwni chodzeniu do koscioła?
Ja NIE! Wręcz przeciwnie. Dzięki spedzaniu tam czasu czuję sie wolna i spełniona.
Zastanawiam się czasem..czemu ludzie tak na prawdę nie chodzą do koscioła? jak to jest?
Wstyd?

zoffka

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 52
Aktywność (pkt): 16

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Cze 24, 2009 01:39   

Ja tam się nie wstydzę i chodzę co niedziele do kościoła.
Może nie jestem taka święta ale nie przestanę chodzić do koścoła

lenka117

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 91
Aktywność (pkt): 9

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Lip 01, 2009 20:55   

Oglądałem dzisiaj program interwencje poruszał zajścia podczas pielgrzymki na Jasnej Górze i rozdawania ulotek przez pana który potępiał Radio Maryja . Ja zamieszkał od niedawna w bloku na wiosce gdzie mam taką sąsiadkę, która ma dwa oblicza .Jedno oblicze to bardzo przykładny katolik tak pobożna ,ze tylko przykład z niej brac. Ale to prawdziwe oblicze codzienne i współżycie z sąsiadami pokazuje jak jest fałszywa , niedobra ,zakłamana,kłamie i wszelkie inne niedobre cechy .Potrafi dziecko czy dorosłego wyzwac opluc zwymyślac od najgorszych słów a na drugi dzień idzie do komuni świętej.Stałem się jej ofiarą bo zwróciłem uwagę,bardzo grzeczny sposób.Teraz straszy mnie swoją córką i Policją ,że mnie załatwi (córka jest urzędnikiem gminy) .Niedawno nawet mnie odwiedziła i straszyła ,że mnie załatwi bo nielegalnie przebywam u kolegi ,a powodem kłótni jest to ,że na dachu budynku jest przymocowana antena satelitarna do komina który jest jej własnością(komin jest własnością wszystkich lokatorów).Dla świętego spokoju zdjąłem antenę ,ale pomimo to dalej jestem przez tą Panią nękany. Jestem sam katolikiem i jest mi wstyd za takich ludzi.

zygi593
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Wiara i Kościół » KOSCIOŁ