Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Motoryzacja » Samochody » Kary za dziury dla prezydentów miast!
Kary za dziury dla prezydentów miast!
Wiadomość Autor
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 16:31   Kary za dziury dla prezydentów miast!

Nie wiem jak wy, ale ja już mam dosyć ciągłego omijania dziur. Zazwyczaj na tych samych drogach co roku jest ten sam problem.

Proponuję za każdą dziurę w drodze karać włodarzy miast z wynagrodzenia! 100 zł. za każdą dziurę. Może wtedy ktoś się weźmie za tych złodziei i partaczy co to mienią się drogowcami i budowniczymi dróg!
Wkurzony kierowca!

Kierowca
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Sty 21, 2011 17:44   

Pomysł świetny, bo dzisiaj jedyne konsekwencje ponoszą kierowcy! Problem w tym, że u nas nie ma kary śmierci - bo zakładam, że na taką karę chcieliby zamienić swoje zadłużenie niektórzy prezydenci, zwłaszcza ci, którym pierwszy miesiąc takiego rozwiązania przyniósłby milionowe zadłużenie.

kleos
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Sty 21, 2011 17:53   

Lekarze są sceptyczni co do ogłoszonego cudu dokonanego przez JPII. Tak sobie myślę, że gdyby któregoś dnia zniknęły w Polsce wszystkie dziury to byłby to cud oczywisty, niepodważalny i dotyczył milionów ludzi. Taki cud nad cudami, bezdyskusyjny.

Drozda
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Motoryzacja » Samochody » Kary za dziury dla prezydentów miast!