|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 22:27 Jedzenie w proszku
|
|
|
| Lubicie jedzenie w proszku? uznajecie je w ogóle? Znacie jakieś przepisy z tego typu jedzeniem? |
|
hernikus
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 12 Aktywność (pkt): 81
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 00:22
|
|
|
Proszek na studiach, ale do dziś uwielbiam szybki barszcz czerwony. Na studiach zaś jedliśmy w proszku wszystko. Szczytem lenistwa, ale też pomysłowości było zrobienie kotleta schabowego w tosterze (tym zamykanym). Był dobry. Naprawdę. A zupki chińske? Ostra z kurczakiem smakowała jak żadna. |
|
Epoka
Gość
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 22:44
|
|
|
| hmm.. staram się tego nie jeść mimo tego że mi smakują.. mam wrażenie że źle wpływa to na mój organizm |
|
weo
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 9 Aktywność (pkt): 85
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 08:53
|
|
|
Jadam, jak muszę, czyli rzadko.
Nie przepadam. |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 19:58
|
|
|
| Moi drodzy toż to wybawienie dla pracoholików. Gdyby nie te proszki to nie byłoby mnie już wśród żywych. Uwielbiam wszystko co szybkie: BigMac, KFC, Pizza Hut, zupki. |
|
Mateusz Wziątek
Dziennikarz Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 96 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 00:45
|
|
|
| Tragedia, przeciez tam mozna znalezc cala tablice mendelejewa we wszystkich dostepnych stanach...fuuuuuuuu |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 01:51
|
|
|
| jak pracowalam to czasem w pracy zupke jadlam ale to nie jest zdrowe |
|
hurma1988
niezbadane są wyroki boskie... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 6 Miejsce w rankingu: 11 Aktywność (pkt): 82
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 13:41
|
|
|
| Wielu z nas w pewnym momencie zajadalo sie zupkami w proszku i tym podobnym jedzeniem. Ja wprawdzie od dawna nie potrafie w siebie wmosic np. zupki chinskiej (ten zapach mnie odrzuca), ale taki goracy kubek to juz cos innego. Zwlaszcza zurek z grzankami ;] |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:13
|
|
|
Lubię znam przepisy i zdarza mi się jeść Uwielbiam pomidorową z makaronem gorący kubek mniam |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 10:22
|
|
|
Ze względów zdrowotnych stanowczo odraczam wszystkie dania w proszku. Przecież istnieje wiele prawdziwych potraw, które można przyrządzić bardzo szybko. Może i zajmuje to trochę więcej niż zalanie gorącego kubka wodą, ale nikt nie każe stać przy kuchni pół dnia.
W dzisiejszych czasach ludzie są badzo leniwi i właśnie dlatego wszystkie szybkie dania mają takie wzięcie. Mi też one smakują ale staram się ich unikać jak ognia. |
|
restaurator
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 90 Aktywność (pkt): 10
|
0
|
|
|
|
|