|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 10:22 Jakie skarpetki?
|
|
|
Ludzie, pomożecie? Jaki kolor skarpetek nosi się do spodni. Gdzie nie spojrzę to faceci unikają białych skarpetek. To jakiś standard teraz. Zrezygnowałem z nich. Kiedyś je nosiłem, bo wydawało mi się, że wyglądają dobrze i świadczą o czystości. |
|
Andrzej
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:02
|
|
|
Najważniejsze to nie nosić skarpetek do sandałów. Wielu facetów tak robi! Białe skarpetki do jeansów, ale nie do czarnych eleganckich butów. Zapomnij o białych skarpetkach i garniturze. To połączenie wywołujące u mnie zgorszenie . Tak się nie nosi! |
|
Paweł
Gość
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 17:41
|
|
|
Zdecydiwanie w dobrym guście... biale skarpetki do sportowego wystroju.. i tez niekoniecznie .. Zbrodnia nalozyć biale do garniturku albo klasycznych spodnium..
Ale czasami można zaszaleć .. wszakże nie zawsze musimy być tacy sami.. ja tam kocham improwizować , zaskakiwać , groszyć... choć niestety nie zawszew wychodzi mi to na dobre. Ale mi zdecydowanie prowokacja poprawia samopoczucie... Hi, hi ,hi... |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 20:06
|
|
|
O tak. skarpetki do sandałów to coś okropnego. Ale raczej wolę to, niż faceta w sandałach i z strasznie niezadbanymi stopami Jak sandały to i zadbane stopy!
Białe skarpety - na sportowo, do garnituru - czarne. |
|
Tiili
Live free or die. Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 93 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 14:08
|
|
|
Moim zdaniem najbardziej uniwersalne są skarpetki w kolorze siwym. Nie za jasne nie za ciemne... Takie zachowanie równowagi.
Jeśli chodzi o skarpetki do garnituru to tylko ciemne, a na co dzień myślę że każde sa dobre i białe i ciemne. |
|
sparta78
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 73 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 14:44
|
|
|
| A jakie skarpetki do jeansów np. Leivs 501 eleganckich butów i czarnej sztruksowej marynarki?? |
|
kubaems
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 15:06
|
|
|
| Kuba- no pomysl. Jakbys wygladal w eleganckich butach, marynarce i bialych skarpetkach? W tym wypadku czarne, albo ciemne. |
|
eet
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 12:15
|
|
|
| no dobra... a jakie skarpetki do bialych adidasów i niebieskich jeansow |
|
muj
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 22:42
|
|
|
Jest zasada, ze nosi sie skarpetki o jeden ton ciemniejsze niz spodnie, ale niekoniecznie trzeba sie jej trzymac |
|
Otho
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 17:33
|
|
|
| a jak mam kremowe spodnie, czarną marynarkę i chcę założyc czarne pantofle to skarpetki czarne ? |
|
bolerko
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 15:35 Jakie skarpetki
|
|
|