Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Moda i Styl » Jaki strój dla trzydziestolatka?
Jaki strój dla trzydziestolatka?
Wiadomość Autor
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 19:35   Jaki strój dla trzydziestolatka?

Witajcie
Tak się zastanawiałem, czy istnieją jakieś trendy w modzie męskiej dla trzydziestolatków? No bo tak młodzieńcami już nie jesteśmy więc chyba krótkie spodenki albo bermudy i kolorowe bluzy nie wchodzą w grę :mrgreen: ale nie jesteśmy też jeszcze bardzo sędziwymi mężczyznami czyli krawaty czy ciepłe kapcie :wink: odpadają. Jak więc powinien ubierać się trzydziestolatek? Tak jak chce i na ile się czuje czy tak aby podkreślić to, że jest już dojrzałym w sile wieku młodzianem :wink:
Ja osobiście bardzo lubię styl sportowy - dżinsy (albo jeansy jak kto woli :wink: wszak języki obce ostatnio w modzie :wink: ) do tego jakaś koszulka typu T-shirt lub dłuższa luźno puszczona koszula w ciepłych barwach bo takie właśnie lubię :) no i tradycyjne trampki :) Oczywiście gdy tego wymaga sytuacja to też jakieś bardziej eleganckie stroje ale bez przesady. Marynarka owszem ale nigdy w życiu koszula a do tego sztywny krawat - to nie mój styl :)
A jak Wy się ubieracie? I czy myślicie że jest jakiś trend w takiej specyficznej męskiej modzie? :)

nieznany

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 38
Aktywność (pkt): 20

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Mar 30, 2010 23:34   

mam taką kol. we szkole i myśli ona sobie że jest najładniejsza

aureliagolly
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Moda i Styl » Jaki strój dla trzydziestolatka?