Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Jak się zaręczyć?
Jak się zaręczyć?
Wiadomość Autor
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:05   Jak się zaręczyć?

Moja Paulina jest najwspanialszym aniołkiem pod słońcem. Chcę ją zaskoczyć i zaręczyć się w taki sposób, żeby to wydarzenie na zawsze pozostało w jej pamięci. Chciałbym, żeby to było coś oryginalnego. Pomoc kobiet mile widziana. Myślałem o zaręczynach w Egipcie, pod piramidą, o zachodzie słońca. Ale właśnie - nie jest to oryginalne. Czy macie jakieś inne pomysły. Może po fakcie coś wam wpadło niebanalnego do głowy.

Zakochany
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 00:01   

Ciezko jest doradzic jak sie nie zna kobiety i jej upodoban, ale jesli np lubi sport oswiadcz sie na sciance wspinaczkowej a jesli jest duzym dzieckiem wynajmij sale w mc donaldzie...:Pmysle ze to nie jest wazne takiej chwili i tak sie nie zapomina :) zycze TAK:)

Bogna
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:57   

Mój chłopak poprosił mnie o ręke w najmniej oczekiwanym momencie.Potem moja mama zorganizowała obiad i takie oficjalne zaręczyny przy rodzinie mojej i z jego strony ...Kwiaty dla moich rodziców,zapytanie o zgode ,pierścionek zakładany przy wszystkich....itp. Może i staroświecko ale ja jestem zadowolona i zapamiętam ten dzień do końca życia...

hurma1988
niezbadane są wyroki boskie...
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 6 DOWN
Miejsce w rankingu: 11
Aktywność (pkt): 82

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 23:07   

Hmm romantyczna kolacja. przejażdżka dorożką bukiet kwiatów a w nim schowane pudełeczko może nie oryginalne ale jakie romantyczne

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 01:20   

michell napisał/a:
Hmm romantyczna kolacja. przejażdżka dorożką bukiet kwiatów a w nim schowane pudełeczko może nie oryginalne ale jakie romantyczne

pffffff, chyba bym pękła ze śmiechu w takiej sytuacji ....

lady_waks
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 58
Aktywność (pkt): 13

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 16:28   

Zamiast krytykować poddaj pomysł. Może ty pękłabyś ze śmiechu ale może innej by się spodobało.

michell
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 23:42   

Ja uważam że byłoby to romantyczne i miłe ....Skoro pękłabyś ze śmiechu to napisz nam jakie zaręczyny sobie wyobrażasz lub jakie przezylaś?Ciekawa jestem...... :wink: :wink:

hurma1988
niezbadane są wyroki boskie...
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 6 DOWN
Miejsce w rankingu: 11
Aktywność (pkt): 82

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 03:12   

michell napisał/a:
Zamiast krytykować poddaj pomysł. Może ty pękłabyś ze śmiechu ale może innej by się spodobało.

dlatego ja nie wypowiadam się za INNĄ tylko pisze w swoim imieniu

lady_waks
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 58
Aktywność (pkt): 13

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:47   

Nadal nie widzimy twojej propozycji

michell
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Paź 06, 2008 13:27   

ja na twoim miejscu sam bym to probowal wymyslic, bo to jest sytuacja ktora wydarzy sie raz w zyciu

xbartxxx
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 30
Aktywność (pkt): 29

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lis 28, 2008 07:10   

Ja myślę,że kolacja dla dwogda :wink:

torozo25
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Lip 25, 2009 20:03   

Dla mnie najwspanialszymi zaręczynami było by oświadczenie się w romantycznym style:) Chciałabym dostać telefon że mam przyjść w stroju wieczorowym pod np. fontannę wrocławską, potem dostać smsa że mam dojść do restauracji na kolacje przy świecach.... A po kolacji dorożka, kwiaty i obowiązkowe uklęknięcie na kolano :!:
Ach mogę tylko pomarzyć, bo mój luby jest realistą a nie romantykiem :cry:

Nikita_21
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Lis 29, 2009 20:16   

Tak romantyczna kolacja, kwiaty, świece, muzyka nastrojowa i dobre wino przepis idealny na udane i pamiętne zaręczyny. Potem już tylko na kolanko i pytanie, oczywiście potem i do rodziców trzeba jechać. :D

log001

Miejsce w rankingu: 67
Aktywność (pkt): 12

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Gru 24, 2009 13:16   

witam chciałbym sie zareczyc ale mam problem co sie mówi przy rodzicach prosze o pomoc

lukasz
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Mar 13, 2010 18:19   

Witam:)
Ja dostałam pierscionek na naszym wspolnym weekendzie na Mazurach w pokoju:), mialoby na statku podczas płynięcia promem, ale wyszło spontanicznie:), życze powodzenia

ja
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Miłość » Jak się zaręczyć?