|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:05 Jak się zaręczyć?
|
|
|
| Moja Paulina jest najwspanialszym aniołkiem pod słońcem. Chcę ją zaskoczyć i zaręczyć się w taki sposób, żeby to wydarzenie na zawsze pozostało w jej pamięci. Chciałbym, żeby to było coś oryginalnego. Pomoc kobiet mile widziana. Myślałem o zaręczynach w Egipcie, pod piramidą, o zachodzie słońca. Ale właśnie - nie jest to oryginalne. Czy macie jakieś inne pomysły. Może po fakcie coś wam wpadło niebanalnego do głowy. |
|
Zakochany
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 00:01
|
|
|
Ciezko jest doradzic jak sie nie zna kobiety i jej upodoban, ale jesli np lubi sport oswiadcz sie na sciance wspinaczkowej a jesli jest duzym dzieckiem wynajmij sale w mc donaldzie...:Pmysle ze to nie jest wazne takiej chwili i tak sie nie zapomina zycze TAK:) |
|
Bogna
Gość
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 22:57
|
|
|
| Mój chłopak poprosił mnie o ręke w najmniej oczekiwanym momencie.Potem moja mama zorganizowała obiad i takie oficjalne zaręczyny przy rodzinie mojej i z jego strony ...Kwiaty dla moich rodziców,zapytanie o zgode ,pierścionek zakładany przy wszystkich....itp. Może i staroświecko ale ja jestem zadowolona i zapamiętam ten dzień do końca życia... |
|
hurma1988
niezbadane są wyroki boskie... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 6 Miejsce w rankingu: 11 Aktywność (pkt): 82
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 23:07
|
|
|
| Hmm romantyczna kolacja. przejażdżka dorożką bukiet kwiatów a w nim schowane pudełeczko może nie oryginalne ale jakie romantyczne |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 01:20
|
|
|
| michell napisał/a: | | Hmm romantyczna kolacja. przejażdżka dorożką bukiet kwiatów a w nim schowane pudełeczko może nie oryginalne ale jakie romantyczne |
pffffff, chyba bym pękła ze śmiechu w takiej sytuacji .... |
|
lady_waks
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 58 Aktywność (pkt): 13
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 16:28
|
|
|
| Zamiast krytykować poddaj pomysł. Może ty pękłabyś ze śmiechu ale może innej by się spodobało. |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 23:42
|
|
|
Ja uważam że byłoby to romantyczne i miłe ....Skoro pękłabyś ze śmiechu to napisz nam jakie zaręczyny sobie wyobrażasz lub jakie przezylaś?Ciekawa jestem...... |
|
hurma1988
niezbadane są wyroki boskie... Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 6 Miejsce w rankingu: 11 Aktywność (pkt): 82
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 03:12
|
|
|
| michell napisał/a: | | Zamiast krytykować poddaj pomysł. Może ty pękłabyś ze śmiechu ale może innej by się spodobało. |
dlatego ja nie wypowiadam się za INNĄ tylko pisze w swoim imieniu |
|
lady_waks
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 58 Aktywność (pkt): 13
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:47
|
|
|
| Nadal nie widzimy twojej propozycji |
|
michell
Użytkownik
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 13:27
|
|
|
| ja na twoim miejscu sam bym to probowal wymyslic, bo to jest sytuacja ktora wydarzy sie raz w zyciu |
|
xbartxxx
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 30 Aktywność (pkt): 29
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 07:10
|
|
|
Ja myślę,że kolacja dla dwogda |
|
torozo25
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 20:03
|
|
|
Dla mnie najwspanialszymi zaręczynami było by oświadczenie się w romantycznym style:) Chciałabym dostać telefon że mam przyjść w stroju wieczorowym pod np. fontannę wrocławską, potem dostać smsa że mam dojść do restauracji na kolacje przy świecach.... A po kolacji dorożka, kwiaty i obowiązkowe uklęknięcie na kolano
Ach mogę tylko pomarzyć, bo mój luby jest realistą a nie romantykiem |
|
Nikita_21
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 20:16
|
|
|
Tak romantyczna kolacja, kwiaty, świece, muzyka nastrojowa i dobre wino przepis idealny na udane i pamiętne zaręczyny. Potem już tylko na kolanko i pytanie, oczywiście potem i do rodziców trzeba jechać. |
|
log001
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 67 Aktywność (pkt): 12
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 13:16
|
|
|
| witam chciałbym sie zareczyc ale mam problem co sie mówi przy rodzicach prosze o pomoc |
|
lukasz
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 18:19
|
|
|
Witam:)
Ja dostałam pierscionek na naszym wspolnym weekendzie na Mazurach w pokoju:), mialoby na statku podczas płynięcia promem, ale wyszło spontanicznie:), życze powodzenia |
|
ja
Gość
|
0
|
|
|
|
|