|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 23:40 Impreza bez alkoholu ?
|
|
|
No właśnie.. ; P
Czy bylibyście w stanie coś takiego przeprowadzić? Umiecie dobrze bawić się bez żadnych środków odurzających? A może uważacie, że jest to konieczne i bez procentów ani rusz.. |
|
hernikus
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 12 Aktywność (pkt): 81
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 00:12
|
|
|
| Raczej jest konieczne, bo bez tego sie nie da tak porządnie wyluzować, że nie myśli się o niczym innym...xD |
|
weo
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 9 Aktywność (pkt): 85
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 00:31
|
|
|
impreza bez alkoholu jak najbardziej... zalezy od humoru |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:12
|
|
|
Dlaczego nie... Chociarz w naszej kulturze to jak mowia -albo Jehowi albo chorzy nie piją.. Znam wspanialych ludzi, dla których nie przeszkadza bawić się bez uzywek.. Pod jednym warunkiem to musi Nas nosic , bawić , inspirować do zabawy ..
Dla mnie to nie sprawia problemu . Potrafię nieraz fajną gadką ubawić towarzystwo do rozpuku ... |
|
Ann
Ann Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 2 Aktywność (pkt): 272
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:22
|
|
|
| weo napisał/a: | | Raczej jest konieczne, bo bez tego sie nie da tak porządnie wyluzować, że nie myśli się o niczym innym...xD |
Mamy nienormalne młode społeczeństwo. Jeżeli nie potraficie się bawić bez alkoholu to znaczy, że macie problemy. Alkohol pozwala Wam dobrze funkcjonować, ale dla otoczenia to dysfunkcja. Jesteście zakompleksieni, zestresowani - ale co podkreślam to nie jest Wasza wina. Warto próbować żyć bez alkoholu, bo życie z alkoholem to nie jest życie. |
|
ĘĄ
Użytkownik
Pomógł: 2 razy Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 21 Aktywność (pkt): 37
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 00:34
|
|
|
| Uwazam ze jak impreza jest naprawde dobra mozna nie pic tego alkoholu. |
|
juzef
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 19 Aktywność (pkt): 40
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 22:12
|
|
|
Często tam gdzie jest alkohol zabawa się nie zaczyna ale kończy. Wszystko zależy od zdrowego rozsądku. Można świetnie bawić się BEZ ALKOHOLU. |
|
XYZ
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 14:29
|
|
|
| Oczywiście, że można się bawić bez alkoholu, tylko najpierw trzeba tego chcieć. Wczoraj byłam na koncercie Gurala i najbardziej zaskoczyło mnie to, że przynajmniej 40% młodych ludzi było pijane. I co chwilę wychodzili po alkohol. Tak jakby nie mozna było obejrzeć koncertu bez picia... A na koniec bójki, awantury i tym podobne. Tragedia... |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 20:24
|
|
|
Nic dziwnego. alkohol powoduje rozluźnienie. Stajemy się otwarci, odważniejsi i pewni siebie. sam często z tych powodów piję alkohol. Dla kurażu. Zdaję sobie z tego sprawę, ale bez alkoholu wydaje mi się, że jestem spięty i mało przez to atrakcyjny dla otoczenia. Nie piję dużo, ale dwa piwa to standard. Oczywiście przy piątku. Do tego przy piwie mozna sobie na wiecej pozwolić. |
|
Pawlik
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 01:25
|
|
|
| Oczywiście że tak .Byłam na kilku urodzinach i weselach bez kropli alkoholu. Bawilismy sie świetnie. |
|
gabula57
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 2 Miejsce w rankingu: 1 Aktywność (pkt): 407
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 11:24
|
|
|
Pewnie, że można sobie pozwolić na więcej po wypiciu paru piw czy kieliszków wódki. Tylko często jest tak, że pierwsze i drugie piwo jest dla odwagi, a potem nie wiedzieć kiedy jest tego więcej i więcej. I nagle okazuje się, że ktoś kogoś pobił, ktoś zrobił z siebie głupka na oczach wszystkich, ktoś usnął w rowie, a komuś innemu nagle wycięło kilka godzin z życiorysu. Całkiem ciekawe, nie ma co...
Nie jestem abstynentką, też lubię czasami się napić. Na szczęście w pewnym momencie potrafię sobie powiedzieć "dość" co niestety nie każdy opanował do końca. Nieraz widać jak ludzie bawiący się na jakiejś imprezie są tak pijani, że cudem chodzą, a mimo to nadal wlewają w siebie alkohol. I co to za zabawa, jak następnego dnia umierasz z przepicia i tak naprawdę niewiele pamiętasz z imprezy? |
|
Tania
Marzycielka Moderator
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 6 Aktywność (pkt): 105
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 23:07
|
|
|
| Zależy od okoliczności ale ja tam wolę z niż bez ale nie jest to jakaś zasada że bez alkoholu nie ma imprezy z tego etapu już wyrosłam |
|
michell
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywność (pkt): 268
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 16:58
|
|
|
| można się bawic bez akocholu i to świetnie, nawet lepiej niż z, mam porównanie, ale z alkocholem jest "chwiejniej" co nie znaczy gorzej. |
|
geko19912
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:05
|
|
|
Impreza bez alkoholu? Hm... u mnie to straszna rzadkość, dlatego nie bywam dżampach. Wszyscy chcą pokazać jacy są dorośli i kto ma mocniejszą głowę zamiast bawić się w świetnym towarzystwie i przy dobrej muzyce.
Na szczęście mam małą grupkę znajomych, których picie alkoholu nie interesuje i zapraszam ich raz na jakiś czas na budyniowe wieczorki, gdzie główną atrakcją jest budyń. I naprawdę świetnie się bawim |
|
johny
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 247 Aktywność (pkt): 1
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:07
|
|
|
| Zależy od ludzi. Jeśli im zeby sie dobzre bawić potrezba % to pewnie nie wypali, ale jeśli te osoby są kreatywne i pomysłowe to zabawa moze byc jeszcze lepsza niz ta nakrapiana alkoholem. |
|
klisz
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 195 Aktywność (pkt): 2
|
1
|
|
|
|
|