Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Inne » Gdzie z błędem lekarskim?
Gdzie z błędem lekarskim?
Przesunięty przez: Redakcja
Pon Sty 12, 2009 21:57
Wiadomość Autor
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 18:58   Gdzie z błędem lekarskim?

Podejrzewam, że lekarz popełnił błąd w leczeniu mojej żony. Potwierdzają to inni lekarze, ale żaden z nich nie zrobi tego oficjalnie na papierze. Co mam robić? Czy jest sens walczyć z wiatrakami?

pokrzywdzony
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 01:30   

polecam prof. Kuydowicza z łodzi. Zapytam koleżanki jak go namierzyć i Ci podam. Pomógł jej wygrać z jednym ze szpitali. Jest bezstronny, znienawidzony przez środowisko, czynny lekarz, orzecznik. Pozdrawiam.

Adam
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Sty 23, 2008 17:35   

to sa kpiny z ludzi to co w tej Polsce sie dzieje :!: [/quote][/scroll]

justine06
malutka
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 190
Aktywność (pkt): 2

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:42   

Dobrzy specjalisci wyjezdzaja za granice, dlatego u nas zaczynaja sie dziac coraz wieksze tragedie..

olla11
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 25
Aktywność (pkt): 32

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 23:48   

wydaje mi sie ze sad lekarski czy jakos tak sie nazywa ta instytucja

marysia
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 23
Aktywność (pkt): 35

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 20:57   

jest mi bardzo przykro ale wiem co pan przeżywa
sama jestem w takiej sytuacji tylko mi zmarło 3 letnie dziecko z popełnionego błędu lekarskiego i też nie wiem czy mam jakąś szanse żeby wygrać ze szpitalem bo pielęgniarka czy nawet inny lekarz nie zwrucą się przeciwko koleżance z pracy i dlatego twierdze że szpitale to jedna wielka mafia.

joanna
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 18:01   

Z Polski wyjeżdżają dobrzy lekarze, którzy na studiach się uczyli a nie chodzili na zaliczenia na speedzie, a poza tym jaka płaca taka praca. Lekarze, jak i nauczyciele stanowczo za mało zarabiają, są przemęczeni, nie mają czasu nawet się wyspać. Jak dla mnie to nie jest praca z powołania tylko przymus i katorga

Badb
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 23:47   

Od tego jest sad .

juzef
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 19
Aktywność (pkt): 40

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 00:08   

Jesli ktos sie chce leczyc w szpitalu wojewodzkim w Bielsku-Bialej to odradzam a jezeli juz musi to niech sobie wezmie cos do jedzenia...poniewaz rejestracja trwa ok. godziny (jedna pani w okienku, ktora musi rejestrowac do chiriurga, okulisty, neurologa itd a oprocz tego jeszcze przyjmowac pacjentow na oddzial) pacjent ,ktory nie moze sie poruszac o wlasnych silach ze skierowaniem do szpitala jest przebadany (ok 2,3 godziny) po czym jest odsylany do domu i na drugi dzien musi sobie zadzwonic do szpitala czy go przyjma a jak tak to ma sobie przyjsc!!!!!!!
A teraz cos o szpitalu nr.1 w Bielsku-Bialej: moja ciezarna zona dostala skierowanie o szpitala na zalozenie szwu..po czym po zabiegu pielegniarka KAZALA ISC SAMIEJ PO OBIAD, nastepnie kiedy zaczely odchodzic jej wody PANI DOKTOR KAZALA JEJ ISC SAMEJ DO GABINETU ZABIEGOWEGO pozniej p. doktor kazala podlaczyc kroplowke a po 5 minutach inna pani doktor kazala te kroplowke odlaczyc. Wynik tego byl taki ze dziecko urodzilo sie MARTWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za co lekarze chca podwyzki?? Jezeli nie umieja wykonywac swojej pracy tak jak sie nalezy. CZY BEZ LAPOWKI NIE DA SIE TERAZ LECZYC NORMALNIE??

piotr_6531
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Inne » Gdzie z błędem lekarskim?