|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 03:14 Gdybym był prezesem Polsatu
|
|
|
do jak oni spiewaja zaprosilbym tine terientew |
|
hiena
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 11:18
|
|
|
| ... wymierzyłbym sto batów pomyleńcowi odpowiedzialnemu za pory emisji i nagłe przerwania emisji niektorych seriali ;P |
|
Stewie Griffin [Usunięty]
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:13
|
|
|
ale ja jestem prezesem Polsatu. I powiem wam - nic nie robie.
Wolalbym pytanie: gdybys byl glupim widzem Polsatu..., albo z ktorej wsi pochodzisz widzu Polsatu... |
|
Zygmunt
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 16:54
|
|
|
| co jest takiego wiesniackiego w Polsacie? |
|
Stu
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 10:52
|
|
|
| Jedyne co nie jest, to reklamy. Do końca dni nie zapomne solorzowi, ktory powiedzial, ze telewizja jest dla niego maszynka do pieniedzy. Co widac w ramowce. Walter zawsze walczyl ze soba, by komercja byla choc troche misyjna. |
|
Zygmunt
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 14:46
|
|
|
Ale przyznać trzeba, że potrafi Zygi dobre seriale ściągnąć (zagraniczne, of course, bo te polskie szmiry są żenujące). Tyle tylko, że jak nikt potrafi "zarżnąć" każdą sensowną produkcję, np. przerywając emisję, albo wywalając na godzinę 00.15 lub coś w tym stylu.
Pytasz z jakiej wsi jestem? Ano z Wawy - największa wiocha o pastewno - buraczanych właściwościach. |
|
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 18:52
|
|
|
Tak, Polsat ma wielką naklejkę "wieśniacka" od publiczności, chociaż ja podobnie jak Stu nic takiego w nim nie widzę.
A gdybym była prezeską Polsatu, to kupiłabym nowe serie "Gotowych na Wszystko", "Lost" oraz innych popularnych amerykańskich seriali. Poza tym poprawiłabym jakość sygnału, ponieważ ten u mnie - mimo że obrzeża Warszawy, jest naprawdę kiepski. |
|
wqre1
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 79 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:58
|
|