Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Kulinaria » Facet w kuchni... czy to możliwe?
Facet w kuchni... czy to możliwe?
Wiadomość Autor
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 19:22   Facet w kuchni... czy to możliwe?

Witajcie.
Jak to bywa w życiu, spadają na nas różne nieprzeiwdziane okoliczności :) Jedną z nich była ta, kiedy żona z moim synkiem, wyjechali na dwa tygodnie czasu i zostawili mnie całkiem samego - żona wygrała pobyt dla całej rodziny nad morzem. Ja nie mogłem jechać, bo praca mi na to nie pozowliła. Tak więc dwa tygodnie samodzielności :) I jak tu sobie poradzić? Dla mnie gotowanie to czarna magia... Ale od czego ma się znajomych? Poprosiłem o pomoc kumpla, który jest zawodowym kuchcikiem ;) a do tego kocha tą dziwną jak na faceta profesję :) ale czyż ten świat nie składa się z samych dziwactw ;) ? Zatem Wojtek pokazał mi podstawy poruszania się w świecie kuchni :) To była świetna przygoda :) jak dla mnie. Po powrocie żony mile ją zaskoczyłem - sam przygotowałem obiad i nawet deser. Może nie było to nic wykwintnego ale smakowało wszystkim jak nigdy:) Odtąd czasami zastępuję nawet żonę w tym obowiązku jakim jest szykowanie posiłków dla naszej rodziny.
A jak Wy oceniacie moje postępowanie? Myślicie że to coś wstydliwego, niemożliwego? Czy facet w kuchni to zjawisko parnormalne ;) pozdrawiam serdedcznie !!!

nieznany

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 42
Aktywność (pkt): 20

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Mar 29, 2009 18:58   

super,że tak podchodzisz do tego teraz
mąż w kchni to nic złego ,a wrecz przeciwnie,wspólne smakowanie przygotowanego posiłku to wielka radość i zcala rodzinę
brawo

lucyna
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 7
Aktywność (pkt): 99

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Lip 24, 2009 22:44   

Ja w tym nie widzę nic dziwnego :) Mój mężczyzna świetnie radzi sobie w kuchni, mimo, że oboje jesteśmy jeszcze bardzo młodzi - troszkę ponad 20 lat :) Gratuluję odkrycia nowego talentu i tak trzymać :) Żona na pewno doceni.

Flitterfluff

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 64
Aktywność (pkt): 12

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Sty 04, 2010 10:47   

Podobno lepszymi kucharzami od kobiet są mężczyźni - mało to chociażby programów telewizyjnych typu Pascal Makłowicz itd. Uważam że mężczyzna w kuchni jest doskonałym uzupełnieniem dla kobiety podobno lepiej nawet robi niektóre potrawy, lepiej potrafi je przyprawić - znam wiele związków w których obowiązki gotowania są podzielone i każda strona bardzo sobie to chwali :)

Ala
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Kulinaria » Facet w kuchni... czy to możliwe?