Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Kulinaria » ekspres do kawy
ekspres do kawy
Wiadomość Autor
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 23:35   ekspres do kawy

Szukam na gwałt ekspresu do kawy dla mojego przyszłego teścia:) a, że jestem po słowie, to musi być porządny, z górnej półki, żeby zrobił na staruszku wrażenie. Jeżeli macie jakieś doświadczenia to dawajcie znać, głównie chodzi mi o automaty, tzn. z wbudowanym młynkiem, a jak będą mieć jeszcze jakieś bajery to tym lepiej.

Interkatix
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 146
Aktywność (pkt): 3

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 12, 2008 23:54   

co za hojność;p szkoda, że nie jestem na miejscu tego teścia, sam bym skorzystał;) jak chcesz zrobić wrażenie, to kup krupsa. model z programami do latte i cappuccino, elektrycznym wyświetlaczem. jak szaleć to szaleć;) w pracy mamy model ea8050, to sprawdz go sobie.
powodzenia na nowej drodze zycia i z tesciem;)

Grinzo
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Gru 19, 2008 13:07   

hm a ja proponuję Jura najnowszy model lub De Longhi górna półka cena od 5000 - 8000. Marzę o takim zięciuńciu ;)

o mało co !
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 27
Aktywność (pkt): 30

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 10:59   

Zięć pierwsza klasa :) Normalnie pozazdrościć teściowi. Co prawda nie znam się na ekspresach do kawy, ale myślę, że parę minut w googlach wystarczy, by znaleźć coś odpowiedniego.

zen199

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 81
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Kulinaria » ekspres do kawy