|
|
| Wiadomo¶æ |
Autor |
Wys³any: Nie Cze 01, 2008 09:51
|
|
|
no z tym spokojem,to nie tak do koñca
nie wiedzia³am ¿e jak jest zbiór rzepaku to robia to w nocy i pod oknem je¿dziæ bêd± maszyny
jak czo³gi
wprawdzie krótko,ale pierwsze lato by³o straszne |
|
lucyna
U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 7 Aktywno¶æ (pkt): 99
|
0
|
|
|
Wys³any: Sob Cze 14, 2008 21:15
|
|
|
\decydowanie dom i nic innego A co do kwestii i 150tys bêdziecie mieæ oko³o 140 m 2 stan surowy otwarty je¶li budujesz w okolicach Krakowa |
|
michell
U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 3 Aktywno¶æ (pkt): 268
|
0
|
|
|
|
Wys³any: Sro Lip 09, 2008 19:20
|
|
|
| 50 lat mieszkalam w duzym miescie 10 lat temu kupilam domek na wsi mieszkam i jestem bardzo zadowolona |
|
Basja
Go¶æ
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Wrz 01, 2008 10:12 Moj umilowany Bukowy Dom...
|
|
|
Urodzilam sie w duzym miescie, przez lata mieszkalam w nim, po czym los rzucil mnie na obczyzne i nigdzie nie zaznalam prawdziwego spokoju i wypoczynku. Calymi latami marzylam o skromnym domku na wsi. Upatrzylam sobie Bieszczady. Przez ostatnie trzy lata o niczym innym nie snilam, nie mowilam, nie myslalam, tylko o NIM. Wyobrazalam sobie, jak wyglada, wszedzie chodzil za mna jego obraz. Nawet w adresie E-mail mam nazwe "Bieszczady" I tak sobie wymarzylam! Niedawno znalazlam go na malenkiej bieszczadzkiej wiosce, w samym sercu tej krainy. Kupilam Go! Skromny, drewniany, wiejski domek, ktorego kocham, jak szalona Na duuuuzej dzialce, na ktorej bede uprawiala ziola i zbuduje ogrodek skalny. Nie ma w tym domu wielkiej cywilizacji ze szkla i aluminium. Pozostawilam jego charakter i dusze typowego babcinego domku z lat mojego dziecinstwa. I tak pozostanie. Ile za niego zaplacilam? Niewiele; 42 ary, drewniany domek - 100 m2, murowany duzy garaz i mniejszy za sciana - razem zmiescilam sie w kwocie duzo ponizej tych 150.000 zl, o ktorych mowa.
Jesli ktos marzy o swoim wlasnym domu, niech PRZENIGDY z tych marzen nie rezygnuje, niech nie watpi w jego istnienie! On istnieje i czeka na Ciebie! Ty tylko musisz go odnalezc! Bo marzenia sa po to, aby je spelniac... |
|
cegielka
Ta jedna lza... U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 34 Aktywno¶æ (pkt): 21
|
0
|
|
|
Wys³any: Sro Wrz 10, 2008 12:22
|
|
|
jak najbardziej dom...szkoda 300 tys. na miieszkanie |
|
ell
Ell U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 229 Aktywno¶æ (pkt): 1
|
0
|
|
|
Wys³any: Czw Mar 12, 2009 11:50
|
|
|
| Mieszkam w mieszkaniu, na parterze w bloku 10-cio piêtrowym. Na lokalizacje i wygodê nie narzekam, ale marzy mi siê prawdziwy dom i gromadka dzieci w nim biegaj±cych. Jakbym mia³ przeznaczyæ pieni±dze na mieszkanie lub dom na pewno wybra³bym dom. |
|
kamilos26
Pkt. ³±cznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 70 Aktywno¶æ (pkt): 11
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Cze 08, 2009 17:31
|
|
|
| Dla mnie siê te¿ ma³y domek marzy...mam do¶æ mieszkania w bloku, zw³aszcza latem jest ciê¿ko, bardzo ciê¿ko... |
|
antenka
Pkt. ³±cznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 37 Aktywno¶æ (pkt): 20
|
0
|
|
|
Wys³any: Sro Gru 16, 2009 17:20
|
|
|
| Wiele lat spêdzi³am mieszkaj±c w mie¶cie w bloku. Nigdy nie narzeka³am. Kilka lat temu kupi³am domek na obrze¿ach miasta, wyremontowa³am i zamieszka³am w nim. Muszê przyznaæ, ¿e pracy i zajêæ w i wokó³ domu jest nieporównywalnie wiêcej ni¿ w mieszkaniu, ale za ¿adne skarby ¶wiata nie zamieni³abym mieszkania w swoim domu na mieszkanie w bloku. |
|
anonim
Go¶æ
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Sty 04, 2010 10:59
|
|
|
| ja te¿ stojê teraz przed takim wyborem w co zainwestowaæ na przysz³o¶æ i zdecydowanie wybra³am domek chod¼ mam obawy jak to bêdzie z jego budowa itd. ¿e przecie¿ to ca³y czas bêdzie wymaga³o ogromu pieniêdzy i pracy ale my¶lê ¿e jak za parê lat siê z tym uporam - z racji ograniczonego bud¿etu to bêdê w siódmym niebie:) |
|
Ulka
Go¶æ
|
0
|
|
|
Wys³any: Pon Sie 01, 2011 20:20
|
|
|
| Czasem mo¿na kupiæ zabudowan± dzia³kê - na wsi - z domem do remontu ju¿ za 50 - 100 tysiêcy z³otych. Jak kto¶ jest przys³owiow± "z³ot± r±czk±", sam mo¿e doprowadziæ - w miarê tanim kosztem - tak± zagrodê do stanu u¿ywalno¶ci. |
|
Henryk
kooperatysta U¿ytkownik
Pkt. ³±cznie za posty: 3 Miejsce w rankingu: 22 Aktywno¶æ (pkt): 34
|
0
|
|
|
|
|