|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 19:22 Dojrzewanie
|
|
|
| Cześć wszystko. Mam taki problem gdyż dostałem wysyp pryszczy na twarzy bylem u lekarza skórnego dał mi jakiś płyn do mycia twarzy i do kosmetyczki miałem iść. Użyłem płyn byłem parę razy u kosmetyczki i cały czas mam pełno tego na twarzy. Już nie mam do tego siły. Macie jakieś propozycje co mogę zrobić? Co stosować albo cokolwiek Proszę Pomóż! |
|
Janek1419
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 00:01
|
|
|
Skoro to jest trądzik młodzieńczy to sam z czasem przejdzie. Ale jeśli chcesz załagodzić to, to pij hetbatkę z bratka [najlepiej 2 razy dziennie], sa jeszcze tabletki z bratkiem [to też bardzo by pomogło]. Deramtolodzy przepisują najczęściej słabe środki, które żadko pomagają i dodatkowo sa drogie. Jeśli to nie pomoże [będziesz miał przez długi czas pryszcze] to jest jeszcze taki preparat...kolagen platinum? czy coś takiego... |
|
kalipera
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 110 Aktywność (pkt): 6
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:19
|
|
|
| dokładnie, najlepiej przeczekać, przejdzie po jakimś czasie. A jak nie do domestos na twarz hahahaha |
|
seba
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 212 Aktywność (pkt): 2
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 10:38
|
|
|
domestos hehe
ja proponuje pójsc do dermatologa
moja kuzynka miała mega trądzik na czole, nosie i brodzie pochodziła troche do dermatologa zjadła pare paczek tabletek wsmarowała w siebie kilka maści i płynów a teraz?? nie ma nic |
|
marzea
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 95 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 20:29
|
|
|