|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
|
Marta Olsza
dziennikarz / reporter
Nazwa firmy: Ekspertradzi.tv
Grupa Mediatop
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 126 Aktywność (pkt): 4
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 01:03
|
|
|
Dzień dobry. Trafiona, zatopiona. Wczoraj chłopak zapytał mnie o rozmiar a ja nie potrafiłam mu odpowiedzieć (wstyd). Zawsze dobieram w sklepie.To już wiem czego nie dostanę pod choinkę... Czekam na film i pozdrawiam redakcję. |
|
Aisza
Gość
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 17:59
|
|
|
| Zastanawia mnie czy można spać w biustonoszu. Wiele moich koleżanek tak robi, ale ja się boję, że to nie jest dobry pomysł. Czy piersi powinny w nocy odpoczywać? |
|
Natalia
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 00:58
|
|
|
| Natalia napisał/a: | | Zastanawia mnie czy można spać w biustonoszu. Wiele moich koleżanek tak robi, ale ja się boję, że to nie jest dobry pomysł. Czy piersi powinny w nocy odpoczywać? |
Mój lekarz twierdzi, że można. Zobaczysz jak szybko poprawi się wygląd twoich piersi! |
|
Piersiata
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 13:14
|
|
|
| Ekspertka sama sobą porywa. Pozazdrościć obsługi. Pozdrawiam. |
|
Monika
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 09:16
|
|
|
GRATULACJE! Pani Moniko, jest Pani świetna |
|
maheda
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 09:21
|
|
|
I jeszcze jedno - do pana Marka Janisza.
My wiemy, że to są więzadła Coopera nawet - jesteśmy dociekliwe
Fantastycznie, że w końcu słyszymy potwierdzenie tego wszystkiego, o czym mówimy na Lobby Biuściastych, oficjalnie z ust lekarza na jakimś filmie! |
|
maheda
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 17:46
|
|
|
Hej!! Mam wielki problem a mianowicie chciała bym się zapytać was czy, gdy będę spała w biustonoszu to piersi nadal będą mi rosły ? |
|
Zakłopotana Magdalenka
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 00:39
|
|
|
| A ja jestem w szoku po usłyszeniu tezy (i to jeszcze od lekarza), że spanie w staniku jest wskazane! A do Magdalenki - rośnięcie tu nie ma nic do rzeczy przecież, co ma wspólnego jedno z drugim??? |
|
Iga
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 01:21
|
|
|
To co powiedziała pani Monika sprawiło, że w tym samym dniu po obejrzeniu materiału mierzyłam wielkość swojego biustu i okazało się, że mam źle dobrany stanik, ale myślę, że nie jestem jedyna |
|
Monikaa
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 01:44
|
|
|
Wytłumacznie mi tylko dlaczego co 2-ga z nas twierdzi, że ma rozmiar 75B????? )) |
|
Dominika
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 17:07
|
|
|
| A może to po prostu najpopularniejszy rozmiar?! |
|
Ina
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 20:56
|
|
|
| ja sama osobiście nie mam problemu z numeracją moich biustonoszy ale też nie śpię w nich bo mi strasznie nie wygodnie w nim jest |
|
martucha22
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 49 Aktywność (pkt): 15
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 00:48
|
|
|
Najwygodniejsze to jest i spanie i chodzenie bez, ale tylko po domu |
|
Iga
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 15:15
|
|
|
| Filmik napewno pomogl nie jednej... Gratuluje pomyslu. A ja mam taki malenki problemik. Ogolnie mam strasznie male piersi. Obwod pod biustem 88cm, a w biuscie 98, wiec jesli dobrze zrozumielam to moj rozmiat - 85A. Ogolnie zawsze mialam problem z doborem biustonosza, ale rozmiatowo w mojej garderobie wiekszosc stanikow mam albo 85A, albo 85B. Nie ukrywam, ze moj rozmiar wywoluje we mnie kompleksy, wiec wszystkie biustonosze mam albo usztywniane, albo pusch-up. Jednak ciagle mi sie wydaje, ze kazdy jest zle dobrany. Wydaje mi sie, ze sa odrobine za scisle w obwodzie, a jak biore o numer wieksze (w obwodzie) to sa stanowczo za luzne... Co robie nie tak? |
|
Lolitka
Gość
|
0
|
|
|
|
|