Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Moda i Styl » co sadzicie o lumpexach????????
co sadzicie o lumpexach????????
Wiadomość Autor
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 22:47   co sadzicie o lumpexach????????

Moje zdanie jest takie,że nie keżdego stać na orginalne ubrania i jest zmuszony ubierać sie w używanej odzieży ale ja na przykład lubię tam zajrzeć raz na jakiś czas bo zdarzaja sie tam ubrania markowe i niepowtarzalne .Wiem , że jak pójde na impreze to nie będę ubrana w to samo co koleżanka :grin: A jakie jest Wasze zdanie?????????

hurma1988
niezbadane są wyroki boskie...
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 6 DOWN
Miejsce w rankingu: 11
Aktywność (pkt): 83

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 12:45   

hurma1988, kiedyś uważałem lumpeksy za coś gorszego, złego, poniżającego, ale zmieniłem zdanie. To żaden wstyd. Mój kolega, artysta ubiera się tylko w lumpeksach i wtedy zrozumiałem, że nie ważne jak kto się ubiera i gdzie, ale kim jest i co sobą reprezentują. Tyle pustej młodzieży chodzi w nowych markowych ciuchach, ale nie o tu przecież chodzi. Zresztą oni dostają pieniędzy na tacy od rodziców.

Krzysiek
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 21:39   

Lubię kupować w lumpeksach - bo mnie stać na zakupy w tym sklepie., bo trafiam rzeczy markowe, niepowtarzalne , dobre jakościowo.. I nie muszę nosić do zdarcia się jeśli coś mi się nie spodoba po jakimś czasie .. Całe szczęście , ze istnieją .. bo czasami jak mówila moja mama chodzilibyśmy z golymi tylkami..

Ann
Ann
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 2
Aktywność (pkt): 272

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 16:08   

stać mnie na markowa nowa odzież ale kupuje w lumpeksach wiekszosc ubrań dla siebie i zona również tam kupuje za zaoszczędzone pieniądze mogę wyjechać na 2 tygodnie na wczasy czy to w Polsce czy za granice robie już tak kilka ładnych lat znajomi się zastanawiają skąd mam na markowe ciuchy i wojaże

pawel
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 21:37   

Jakie to fajne, że ludzie tutaj nie wstydzą się do tego przyznać! W naszym społeczeństwie przyjęło się, że lumexy są dla biedaków. Najgorsze jest to, że to opinia naszej młodzieży. tej samej, która jeszcze nie zarabia a chodzi ubrana jak na wybiegu - Krzyśku, masz rację!

Gibsia
[Usunięty]

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 23:41   

Gibsia napisał/a:
W naszym społeczeństwie przyjęło się, że lumexy są dla biedaków. Najgorsze jest to, że to opinia naszej młodzieży. tej samej, która jeszcze nie zarabia a chodzi ubrana jak na wybiegu

Bo wlasnie tym mlodym, ktorzy wszystko dostaja za nic, najlatwiej jest mowic cos takiego. Bo to nie oni musza sie martwic o oplacanie rachunkow, kupowanie jedzenia i myslenie jak tu przezyc.
Kiedys ubieralam sie w lumpeksach caly czas, bo niestety nie bylo mnie stac na jakies drozsze markowe ciuchy. Kiedy polepszyla mi sie sytuacja dzieki wyjazdowi, pierwsza moja mysla bylo zeby zaczac ubierac sie w oryginaly. No i wytrwalam w tym...przez jakis miesiac ;]
Bo prawda jest, ze w lumpeksach zawsze mozna trafic na jakies "perelki", niepowtarzalne, oryginalne rzeczy. Cieszy mnie jak widze, ze coraz czesciej ludzie mowia o tym otwarcie. Powoli przestajemy sie tego wstydzic, a nawet zaczynamy cenic innych za talent do wylapania jakiegos fajnego ciuszka. I to jest jak najbardziej na plus :smile:

Tania
Marzycielka
Moderator

Pkt. łącznie za posty: UP 1 DOWN
Miejsce w rankingu: 6
Aktywność (pkt): 105

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 12:50   

Ja tam zaglądam od czasu do czasu i nie uważam tego za żaden wstyd.

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 20:36   Lumpex ? Nigdy w życiu !

Mój syn zawsze wstydził się że jego mama chodzi do lumpeksu. Nie wiedział wtedy biedak że sweter który tak bardzo lubi jest z lumpeksu. Kiedy po paru latach dowiedział sie -był w szoku ! :wink:

gabula57
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 2 DOWN
Miejsce w rankingu: 1
Aktywność (pkt): 408

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:28   

ja połowe ciuców mam z lumpa :D polówki lacosty czy H&M, spodnie levi's gdzie ja takie rzeczy za 5 zl kupie ;) do jak potrzebuje pilnie przebranie na jakis wyjazd to biore 2 dyszki i smigam na lumpy 20 minut i mam to co potrzebuje + cos ekstra :D

lomiarz13
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 82
Aktywność (pkt): 10

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:03   

brawo ale do tego przegrzebywania to trzeba mieć naprawdę nerwy

michell
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP -1 DOWN
Miejsce w rankingu: 3
Aktywność (pkt): 268

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:49   

mnie kumpel nauczyl szperac ;) :D ale to super sprawa , tylk otrzeba wiedzie gdizeczego szucac, i gdize sa jakie ceny ;) ja mam goscia u ktorgo rano o 8:30 jest po 30 osob bo otwiera nowy wor ciuchow -szkoda ze ttwdy jestem w robocie, ale szafa i tak mi sie nie zamyka wiec jakos to przezyje ;)

lomiarz13
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 13:05   

Cieszę sie że się tego nie wstydzicie :wink: kiedyś to że ktoś ubiera się w lumpeksie to był wstyd nie z tej ziemi....A może polecicie adresy jakiś fajnych lumpeksów w waszej okolicy...Ja polecam lumpeksy na pradze tanio i naprawde fajne ciuchy...pozdrawiam :grin:

hurma1988
niezbadane są wyroki boskie...
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 6 DOWN
Miejsce w rankingu: 11
Aktywność (pkt): 83

UP 0 DOWN  

Wysłany: Nie Cze 15, 2008 08:24   

hehe ja to inne rejon polski, ael jak ktos mieszka w radomsku to krzysia musi znac ;)

lomiarz13
Użytkownik

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Cze 16, 2008 16:24   

sadze ze zakupy w lumpeksie nie sa zle ,nie kazdego stac na markowe ciuszki ,dla mnie nie jest to gdzie sie ubierasz ,wazne ze masz swoja osobowosc ,jakim jestes czlowiekiem ,najwazniejsze zeby w tym wariactwie nie zatracic swojej godnosci i osobowosci :)pozdrawiam

aninamalpa
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:41   

fajnie, ze sie do tego przyznajecie. i ja sie przyznam. tak, lubie chodzic do lumpkow. mozna tam fajne rzeczy znalezc. mam 16 lat i nie dostaje od rodzicow kasy na tacy i na zawolanie.. zawsze bylo u mnie w domu dobrze z kasa, ale ostatnio zrobilo sie troche gorzej. lecz nie to sklonilo mnie to wejscia do lumpa. duzo o nich slyszalam. kilka znajomych tam chodzilo, wiec czemu ja bym nie mogla?
gorzej jest z tym ze ktos mnie zobaczy.. mieszkam w malym miescie i wszyscy sie znaja, gadaja . ile razy chcialam to olac, nie przejmowac sie glupim gadaniem.. ale, jednak nie moge. najlepiej jest jechac do wiekszego miasta, gdzie nikt mnie nie zna i moge sobie swobodnie chodzic gdzie tylko chce.

magda
Gość

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Moda i Styl » co sadzicie o lumpexach????????