|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 17:47
|
|
|
| Powiem szczerze,ze wstydziłam sie wejśc do lumpeksu,a co dopiero kupić i nosic potem takie rzeczy. To zmieniło sie rok temu dzięki moim dzieciom. Poszłam tam pierwszy raz po to by kupić im jakieś dresy do biegania po domu. I tak zostało. Na ulice cos nowego,a po domu ciuchy z lumpeksu. Juz nie uważam tego jako cos gorszego. Mąż faktycznie kupił sobie tam kilka markowych ciuszków. Jeśli cos jest akceptowane przez społeczeństwo jest nam łatwiej. |
|
Radomianka
Witajcie Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 16 Aktywność (pkt): 47
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 18:56
|
|
|
Ja czesto chodzę odstresować się do szmaciucha,można znależc cos niepowtarzalnego, |
|
maja
maja Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 255 Aktywność (pkt): 1
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 20:47
|
|
|
| ja jakoś nie potrafie kupowac ubrań w lumpeksach nie wiem czemu ale mysl ze ktos to uzywał nie daje mi spokoju :/ |
|
marzea
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 89 Aktywność (pkt): 8
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 21:07
|
|
|
| uważam że rzeczy kupione w lumpeksach są 100 razy lepsze od firmowych |
|
maxiuq
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 42 Aktywność (pkt): 18
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 15:23
|
|
|
Ja tam je lubie. Nie wszyscy mają tyle kasy żeby wydawać kupe kasy na firmowe ubrania. Kiedyś znalazłam bluzke z orsay za 15 zł! innym razem z H&M.
Wniosek jest taki, że można ubrać sie tak samo jak bogatsi od nas ale za mniejszą kase |
|
patqwerty
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 86 Aktywność (pkt): 9
|
0
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 21:35
|
|
|
| Owszem. Zgadzam się, z Waszymi wypowiedziami, ale rzadko można znaleźć coś fajowego.. |
|
aiera
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 109 Aktywność (pkt): 5
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 13:44
|
|
|
trzeba umieć szukać albo mieć cierpliwość, częste zaglądanie też by było odpowiednie, ale nawet raz na jakis czas coś się wypatrzy to zatanistyczna cena poprawia humor no i jest kolejna rzecz do kolekcji w szafie |
|
Tuśka
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 97 Aktywność (pkt): 7
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 07:26
|
|
|
| na zachodzie second handy przezywają drugą młodość przybiera to nawet postać nowej mody |
|
czarnaewa
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 168 Aktywność (pkt): 2
|
1
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 19:37
|
|
|
moze u nas kupowanie za taniej kiedyś też stanie się rodzajem pozytywnej mody |
|
Tuśka
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 97 Aktywność (pkt): 7
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 15:03
|
|
|
| Lumpex super miejsce czasem idzie znaleźć naprawdę dobre markowe ubrania. Na allegro znajdziecie masę tego każdy co wynajdzie jakieś koszulki klubowe z logo jakieś marki i już na allegro i zysk ma już w kieszeni. |
|
maczo1232
Nazwa firmy: MDSTUDIO
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 95 Aktywność (pkt): 7
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2009 15:43
|
|
|
| Ubieranie się w lumpeksach jest na prawdę dobrym rozwiązaniem dla osób poszukujących po pierwsze oszczędności, a po drugie oryginalnych ciuchów. Jedyną ich wadę jak dla mnie jest to, że nieźle trzeba się napocić i być wytrwałym w poszukiwaniach, żeby znaleźć ekstra ciucha. |
|
Kasia
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 09:54
|
|
|
ja co tydzień, w dniu dostawy zaglądam do mojego ulubionego "butiku"
ostatnio wynalazłam dla synka kurtkę na zimę firmy Rebel, która jest w idealnym stanie nie licząc drobnych zmechaceń na ściągaczach; i zamiast zapłacić ponad 100 zł, kupiłam kurtkę za niecałe 20 zł |
|
saga
Pkt. łącznie za posty: -1 Miejsce w rankingu: 132 Aktywność (pkt): 4
|
-1
|
|
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 20:47
|
|
|