Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Psychologia » Co sądzicie o Brzyduli?
Co sądzicie o Brzyduli?
Wiadomość Autor
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 20:34   Co sądzicie o Brzyduli?

Kto z Was ogląda ten serial na tvn ten zna bohaterkę. Nie od dzis wiadomo,że wyglad człowieka jest jednak ważny, ale w serialu traktowanie tej bohaterki uważam za przesadzone. Czy w dzisiejszym świecie liczy sie tylko figura? Faktem jest,że Ula w tym serialu jest przesadnie oszpecona, raczej żadna wykształcona (mniej lub bardziej) kobieta nie wyglada aż tak okropnie. Jednak wyraznie podkreślone jest traktowanie tej bohaterki, nikt właściwie (oprócz Marka) nie bierze nawet pod uwagę,że ona moze coś umieć i to naprawdę umieć. Wieksze uznanie ma pusta Wioletta, bo umie wykorzystywać innych i podkreślać swoją urodę. Zatem,czy lojalność ,wiedza i poświęcenie pracownika nie ma dziś zadnego znaczenia gdy ten nie potrafi podkreślić swojej urody?

Radomianka
Gość

UP 0 DOWN  

Wysłany: Sro Paź 29, 2008 20:59   

chociaż TVN nie mam to uważam że : ten serial jest do dupy jak połowa na dwójce i jedynce ! Lojalność , wiedza , poświęcenie pracownika na pewno ma znaczenie (sam wiem to na sobie) wszędzie ! A jak ktoś jest pusty , głupi ma urodę a nie ma mózgu to trudno , co zrobić . Znając życie poradzi sobie wykorzystując swoją urodę !

karol a
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 4
Aktywność (pkt): 248

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pią Mar 13, 2009 00:06   

Żona ogląda ten serial, a wtedy to i ja czasem zerknę parę minut więc wiem o co mniej więcej Ci chodzi.

Lojalność i wiedza zawsze były, sa i będą nagradzane przez pracodawców i co do tego nie ma żadnych wątpliwości, a to że ktoś nie jest atrakcyjny to moim zdaniem nie ma żadnego znaczenia w pracy zawodowej, choć w dzisiejszym świecie chyba łatwiej jest osobą atrakcyjnym niz tym szarym myszką.

kaktus12

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 73
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Psychologia » Co sądzicie o Brzyduli?