|
|
Przesunięty przez: Redakcja Pon Sty 12, 2009 21:57 |
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 22:32 Cała prawda o lekarzach!
|
|
|
Zachęcam do przestudiowania kilku stron forum, do którego dołączam linka. Poczytajcie o czym i jak rozmawia nasza inteligencja, ci lepsi...
http://www.mp.pl/strajk/home/forum.html |
|
antylekarz
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 13:32
|
|
|
Jesli ktos sie chce leczyc w szpitalu wojewodzkim w Bielsku-Bialej to odradzam a jezeli juz musi to niech sobie wezmie cos do jedzenia...poniewaz rejestracja trwa ok. godziny (jedna pani w okienku, ktora musi rejestrowac do chiriurga, okulisty, neurologa itd a oprocz tego jeszcze przyjmowac pacjentow na oddzial) pacjent ,ktory nie moze sie poruszac o wlasnych silach ze skierowaniem do szpitala jest przebadany (ok 2,3 godziny) po czym jest odsylany do domu i na drugi dzien musi sobie zadzwonic do szpitala czy go przyjma a jak tak to ma sobie przyjsc!!!!!!!
A teraz cos o szpitalu nr.1 w Bielsku-Bialej: moja ciezarna zona dostala skierowanie o szpitala na zalozenie szwu..po czym po zabiegu pielegniarka KAZALA ISC SAMIEJ PO OBIAD, nastepnie kiedy zaczely odchodzic jej wody PANI DOKTOR KAZALA JEJ ISC SAMEJ DO GABINETU ZABIEGOWEGO pozniej p. doktor kazala podlaczyc kroplowke a po 5 minutach inna pani doktor kazala te kroplowke odlaczyc. Wynik tego byl taki ze dziecko urodzilo sie MARTWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za co lekarze chca podwyzki?? Jezeli nie umieja wykonywac swojej pracy tak jak sie nalezy. CZY BEZ LAPOWKI NIE DA SIE TERAZ LECZYC NORMALNIE?? |
|
piotr_6531
Gość
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 17:30
|
|
|
| Najlepszy lekarz jakiego spotkalam dotychczas to pani doktor Barbara Praska,przyjmuje w Czechowicach-Dz w FALMEDZIE, Zyczliwa ,dobra,profesjonalna ,dzieki NIEJ jestem zdrowa- poprostu "chce sie zyc".Jestem JEJ bardzo wdzieczna . Wyrazy wielkiego szacunku Pani Doktor.Oby więcej takich lekarzy było w polskich przychodniach |
|
maja
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 00:45
|
|
|
| lekarze sa ok ? |
|
ciesla1
Gość
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 18:24
|
|
|
nie wszyscy są ok ! |
|
karol a
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 4 Aktywność (pkt): 248
|
0
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 18:37
|
|
|
nie wszyscy,niestety
ale to jak w każdym zawodzie
mojego męża operował teraz niesamowity spec oraz człowiek
dr PIeniążek w Bytomiu na górniczym
mogę powiedzieć że mimo swojej renomy jest cudownym człowiekiem
[ Dodano: Pią Gru 18, 2009 14:12 ]
jestem miesiąc po operacji,ale mimo mojego szwędania po szpitalach czegoś tak okropnego nie miałam
lekarka,która jak dla mnie powinna sama się leczyć |
|
lucyna
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 1 Miejsce w rankingu: 7 Aktywność (pkt): 99
|
1
|
|
|
|
|