Logo
Szukaj Ranking Ekspertow Ranking Ogolny Ranking Uzytkownikow Użytkownicy Eksperci Zaloguj
Szukaj Ekspertów Ogólny Użytkowników Społeczność Eksperci Zaloguj

Login: Hasło:
pamiętaj
Nie masz konta? Zarejestruj się!

FORUM   ROZRYWKA      

Odpowiedz do tematu Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Uzależnienia » Bukmacherstwo
Bukmacherstwo
Wiadomość Autor
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 23:31   Bukmacherstwo

Witam

Ja gram często, w sumie to codziennie :] Ale (mam nadzieję) to jeszcze nie jest nałóg. Jestem mniej więcej na 0. Czasami do przou, a czasami odwrotnie.

Jest ktoś na tym forum kto gra u bukmachera?

donnner
Użytkownik

Pkt. łącznie za posty: UP 0 DOWN
Miejsce w rankingu: 10
Aktywność (pkt): 83

UP 0 DOWN  

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 00:31   

Czesc. Ja gram w bukmacherke przez internet poniewaz nie chce mi sie chodzic np do sts. Gram Codziennie jak mam kase na kacie. Najwiekszy sukces to 4000-5000 zl wygrane przez 1 miesiac.

juzef
Użytkownik

Miejsce w rankingu: 19
Aktywność (pkt): 40

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:32   

Ja grałem kiedyś ale niestety nie mogą się pochwalić zbytnimi sukcesami. Wtopiłem 60zł i dałem sobie spokój by całego majątku nie przepuścić. A jeśli się gra codziennie jeśli ma się za co grac to nie jest to jeszcze nałóg. Gorzej jakbyś za wszelką cenę chcial zagrać mimo że kasy nie masz i popadał w długi. Wtedy to jest uzależnienie.

kopernik99

Miejsce w rankingu: 87
Aktywność (pkt): 10

UP 0 DOWN  

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 23:49   

juzef napisał/a:
Czesc. Ja gram w bukmacherke przez internet poniewaz nie chce mi sie chodzic np do sts. Gram Codziennie jak mam kase na kacie. Najwiekszy sukces to 4000-5000 zl wygrane przez 1 miesiac.

Niezły zysk, chciałbym potrafić wyciągnąć taką sumkę. A na jakieś wysokie i ryzykowne stawki grałeś czy tak asekuracyjnie?

kaktus12

Miejsce w rankingu: 73
Aktywność (pkt): 11

UP 0 DOWN  

Display replies from:   
Ekspert Radzi Strona Główna » Zdrowie » Uzależnienia » Bukmacherstwo