|
|
| Wiadomość |
Autor |
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 23:31 Bukmacherstwo
|
|
|
Witam
Ja gram często, w sumie to codziennie :] Ale (mam nadzieję) to jeszcze nie jest nałóg. Jestem mniej więcej na 0. Czasami do przou, a czasami odwrotnie.
Jest ktoś na tym forum kto gra u bukmachera? |
|
donnner
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 10 Aktywność (pkt): 83
|
0
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 00:31
|
|
|
| Czesc. Ja gram w bukmacherke przez internet poniewaz nie chce mi sie chodzic np do sts. Gram Codziennie jak mam kase na kacie. Najwiekszy sukces to 4000-5000 zl wygrane przez 1 miesiac. |
|
juzef
Użytkownik
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 19 Aktywność (pkt): 40
|
0
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:32
|
|
|
| Ja grałem kiedyś ale niestety nie mogą się pochwalić zbytnimi sukcesami. Wtopiłem 60zł i dałem sobie spokój by całego majątku nie przepuścić. A jeśli się gra codziennie jeśli ma się za co grac to nie jest to jeszcze nałóg. Gorzej jakbyś za wszelką cenę chcial zagrać mimo że kasy nie masz i popadał w długi. Wtedy to jest uzależnienie. |
|
kopernik99
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 87 Aktywność (pkt): 10
|
0
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 23:49
|
|
|
| juzef napisał/a: | | Czesc. Ja gram w bukmacherke przez internet poniewaz nie chce mi sie chodzic np do sts. Gram Codziennie jak mam kase na kacie. Najwiekszy sukces to 4000-5000 zl wygrane przez 1 miesiac. |
Niezły zysk, chciałbym potrafić wyciągnąć taką sumkę. A na jakieś wysokie i ryzykowne stawki grałeś czy tak asekuracyjnie? |
|
kaktus12
Pkt. łącznie za posty: 0 Miejsce w rankingu: 73 Aktywność (pkt): 11
|
0
|
|
|
|
|